söndag 19 september 2010

Val val val!

Valdag.
Det pirrar allt lite i kroppen.

Eftersom jag jobbar 9-21 idag har jag förtidsröstat, men det är inte riktigt samma sak. Helst hade jag velat spatsera till vallokalen i en fin söndagsklänning (om jag hade haft en speciell klänning för dessa veckodagar), lett mot några av valarbetarna utanför lokalen och fnyst för mig själv åt andra. Sedan hade jag stolt petat ner mina valsedlar i de trånga kuverten, slickat igen dem och sedan bara hoppats att mina röster hjälper, och att det är många fler som röstar som jag.


Glöm inte att rösta idag, och ge inte upp hoppet!
(Ja, jag är på jobbet, och jobbFifi är alltid hoppfull, det ingår i arbetsbeskrivningen här)
4 kommentarer:

 1. Rösta är fan ett måste. Alla som inte gör det har heller ingen rätt att gnälla över resultatet sen :) Förtidsröstade med för att slippa gå dit idag me hysterin haha. Tur det kanske eftersom vår spontana utgång gjort mig så seg att ja nog inte skulle orka gå iväg idag.

  Hoppas du har en bra dag på jobbet!

  SvaraRadera
 2. Vi gick man ur huse hela familjen och röstade under högtidliga former. Jag håller med. det är en viss känsla att göra det på det på det gamla hederliga sättet. en blandning av ddr och kalas :)

  SvaraRadera
 3. Gick och röstade med sambon. Det kändes högtidligt tills en fyllkärring började bråka och vara otrervlig mot en starkas oskyldig ung valarbetare.

  Men det kändes bra att rösta, och sedan kändes det mindre bra när det visade sig att Sverige demokraterna kom in i riksdagen.

  SvaraRadera
 4. Jag vill också vara hoppfull. Men idag är det svårt.

  SvaraRadera