måndag 20 september 2010

Valet wtf


Jag somnade ifrån valvakan igår. Börjar dagen och veckan med att gråta en skvätt. Inte nog med att SD kom in i Riksdagen, är vanligt folk så förblindade av pengar att de röstar för att få några extra hundralappar varje månad? Eller är det jakten på arbetslösa och sjuksskrivna de gillar? Eller vill de inte ha någon välfärd? Jag förstår inte, vill nog inte förstå.


Det här skrev jag på Fejjan imorse, det var min spontana och nyvakna reaktion på valet. Jag har inte lust att skriva något mer, inte nu, jag är alldeles för arg, ledsen och framför allt besviken.

6 kommentarer:

 1. Känner samma som du. Sorgligt.

  SvaraRadera
 2. Jag som trodde Sverige va en förebild i världen med att va öppen och invandringsvänlig!

  SvaraRadera
 3. Hålled med dig till 100%
  Det är helt fruktansvärt. Folk är så fruktansvärt egoistiska! Giriga jävlar.. Och var är respekten för sina medmänniskor? Jag får ont i magen när jag tänker på hur Sverige kommer att se ut om 4 år.. Dessa 4 åren med Moderaterna räckte gott och väl. Vad är det för fel på folk?!
  Det här är obehagligt. På riktigt.

  Kramar!

  SvaraRadera
 4. jag håller med. har inte heller orkat riktigt!

  SvaraRadera
 5. jag håller med. har inte heller orkat riktigt!

  SvaraRadera
 6. oj, råkade länka helfel. men du fattar.
  och det känns ändå lite lönlöst, lite för jobbigt. man får väl acceptera att det är som det är.

  SvaraRadera