fredag 15 oktober 2010

Asskick

Jag är löjligt glad över att jag ska på zumba ikväll. Ärligt talat pirrar det faktiskt i kroppen av förväntan. Jag vet inte vad som har hänt. Kanske kickar jag av att skaka på rumpan. Jag skyller på hormonerna. 8 kommentarer:

 1. Det är helt klart det bästa med att vara preggo - att man kan skylla allt, precis varenda konstig åkomma på att man är gravid. Till och med pirret i magen inför zumbaträningen. ;)
  Jag är för övrigt rätt avis på att det inte finns nån sån här i Norrköping, låter sjukt kul!

  SvaraRadera
 2. zumba ser ju såå roligt ut :D hur var det ?

  SvaraRadera
 3. härligt!
  dans är ju alltid roligt!
  ha en bra helg!

  SvaraRadera
 4. Jag är precis likadan när det kommer till dans. Jag har dansat sen jag var 3 1/2 och skulle vid det här laget arbetat som prima ballerina på endera Opera eller i ett danskompani. Men så blev inte framtiden. Däremot har pirret aldrig försvunnit. Jag dansar idag i en dansgrupp som uppträder lite här och var, den skulle du nog tycka om. Du kan hänga med och träna med oss en onsdag kl 18 i Frölunda. Det är väldigt enkla steg. Ok allt är inte enkelt men mkt är enkelt.

  SvaraRadera
 5. Låter skoj, hoppas det var det också.=)

  Sv. Tack, är inte jag som är sjuk... är min man som råkat ut för någon neurologisk sjukdom.

  SvaraRadera
 6. Åh vad fränt med Zumba! Har bara sett tvshop reklamen men det verkar ju sååå kul! Du måste ju uppdatera hur det var! :)

  Haha godis, här är sötsuget inte att leka med, måste försöka bli lie hälsosammare känner jag :P

  Kram! /Lina "cravings" på minbebis

  SvaraRadera
 7. Skulle oxå vilja testa zumba, verkar hur kul som helst! :D

  SvaraRadera
 8. Alla pratar om zumba. Jag blir faktiskt pepp!! :-)

  SvaraRadera