torsdag 28 oktober 2010

Att snubbla

Idag är jag ledig. Jag vaknade lite för tidigt, gick upp och gjorde en rejäl frukost, tittade på ett avsnitt av I Annelie och gömde mig först bakom skämskudden, för de försökte ju så hårt och det blev ju så fel, men sedan tyckte jag mest synd om de tragiska karaktärerna. Ensamma. Vilsna. Och jag känner mig än en gång så lättad över att jag varken är tonåring eller 22 längre. Gud, vad jag låter lillgammal nu, men vissa saker blir faktiskt bättre med åldern, det blir lättare och mindre dramatiskt. Det är skönt att inte behöva vara en osäker Annelie som desperat försöker att göra intryck på en dryg Joel, men bara snubblar på sig själv. Visst snubblar jag fortfarande, men det gör inte lika ont att ramla längre. Och ramlar jag så reser jag mig, istället för att ligga kvar.

4 kommentarer:

 1. Fast jag såg också lilaklädda folk förra onsdagen - tror att det var den dagen som dom hade det i USA.

  SvaraRadera
 2. man borde ha ett jättelångt löpband så folk kunde tävla!

  SvaraRadera
 3. okej, nu kommenterade jag för snabbt, men ja oj vad pinsamt livet var när man var typ tonåring! älskar att bli äldre.

  SvaraRadera
 4. Jag håller så med dig. Jag minns dom där stapplande dramatiska åren. visst börjar jag känna mig gammal ;) men jag börjar faktiskt uppskatta det mer och mer.

  SvaraRadera