onsdag 20 oktober 2010

Bullmamma

Det här med att äta nyttigt under graviditeten, det låter ju så vettigt, men är så svårt när man är sugen på kanelbullar precis hela tiden. 

12 kommentarer:

 1. sv: Ja du borde verkligen åka hit någongång! Många som varit här på weekends som jag känner gillar inte alls stället, det är inte riktigt som man tänkt sig kanske. Men jag gav det en vecka och nu är jag så kär, jag trivs mycket bättre här än i Stockholm! :)

  SvaraRadera
 2. Å andra sidan sägs det ju att kroppen signalerar det den behöver och har brist av....i ditt fall bulldeg & kanel:)

  kramar

  SvaraRadera
 3. vill kroppen ha bullar skall den få det! jag hoppas att jag stöter på dig och magen i majorna nån gång. ta hand om dig!

  SvaraRadera
 4. Kanelbullar låter helt ok, min mamma hade cravings på att dra tänderna över tegelsten/murbruk ..... ta du en kanelbulle till ;-)

  Hoppas Anna Anka sjunker ner i glömskans träsk snart, orkar inte höra bräket och fel saker säger hon till stackarn som vill ha hjälp att gå ner i vikt ... i övrigt håller jag med dig i varje ord du skriver!!

  Ha en toppenonsdag!!

  SvaraRadera
 5. Kanelbullar är väl nyttigt?;-)

  Sv. Tack, jo det är jobbigt. Tyvärr har de inte kunnat lista ut vad han har ännu-.

  SvaraRadera
 6. hihi rätt svar! det är typ den enda "låten" jag kan. eller en till låt kan jag som du får gissa på snart när den läggs ut! men måste öva in fler..

  SvaraRadera
 7. hehe vilken tur att jag inte fått några cravings än,hihi;)

  Nu har jag tävling i min blogg där du kan vinna en valfri babymössa;)

  SvaraRadera
 8. precis ! det är aldrig perfekt tillfälle så lika bra att leva i nuet :) vad är det man inte kan göra om man får barn liksom ?

  Ja det är det nog :) 3D ultraljud finns på emma ultraljudsklinik här i göteborg men det kostar 1700 också ;) är lite kluven ifall man ska göra sånt eller inte !

  SvaraRadera
 9. Hihihihi förstår vad du menar. Ikväll har jag bakat lussebullar för att de va de jag va sugen på :) ska bli gott till grey's anatomy!

  Vi ska kolla på kronan duovagn imorgon för de har en turné i Sverige nu. Annars ligger de bara i Stockholm (långt från oss). Så det ska bli intressant. Men får du lärt dig en massa om vilken vagn man ska ha så tipsa gärna!
  Kram på dig

  SvaraRadera
 10. Anonym är angeliqa :)

  SvaraRadera
 11. Unna dig bullar efter middagen! Då får du allt :-D
  Åhh, det gör mig så glad att du är gravid.

  SvaraRadera