lördag 23 oktober 2010

Bus4Me


God morgon!
Jag åker buss, och inte vilken sketen buss som helst, utan jag åker med kungen bland bussar; Bus4You. Det bästa med Bus4You är, förutom att de har billiga priser och att man räknas som junior tills man är 30, de sköna säterna. Sköna fåtöljer med uppfällbart benstöd och dessutom finns det enkelplatser, ifall man inte tycker det är så mysigt med främmande bussgrannar på nära håll. Och skulle man sitta på ett dubbelsäte så är det ett fiffigt mellanrum mellan fåtöljerna, så man slipper riskera att få en sovande främling på axeln. 

Nä, jag är inte sponsrad av Bus4You, men jag kan tänka mig att bli.

7 kommentarer:

 1. haha ja det kan jag tänka mig, så gjorde chiquita också en gång men nu hoppar hon aldrig upp på toaletten längre ;)

  SvaraRadera
 2. Kul att du är med i tävlingen!
  Japps skall testa den nya funktionen med tidsinställt inlägg ikväll o vosa upp magen min;)
  Loooovar!

  SvaraRadera
 3. Låter ju som ett perfekt bussbolag, trist de inte kör till fler ställen.

  Sv. Jag tycker egentligen också det är mysigt med snö men då ska det vara mycket snö (och inte plusgrader) så det inte blir en massa slask.

  SvaraRadera
 4. Härligt! Men visst är det det första man tänker på!:)
  De ser ut som små lådor och samlar överskottsfukt, minskar risken för mögel och dålig lukt också.

  SvaraRadera
 5. Det låter som ett perfekt bussbolag =)

  SvaraRadera
 6. Wow, värsta lyxen ju! Har dom internet också eller har du mobilt?

  SvaraRadera
 7. Men hallå! Är du gravid?! Gud vad roligt, stort grattis, Sofia! :)

  SvaraRadera