onsdag 20 oktober 2010

En helt vanlig dag


Idag gick jag omkring på jobbet och var riktigt sugen på en saftig och fin wok. Trots att jag var urtrött gick jag in på Minihemköp efter jobbet och köpte nudlar, grönsaker, sesamolja och såser, bara för att sedan komma hem och inse att jag aldrig skulle hinna både laga mat och äta den innan träningen. Och träna, det hade jag inte gjort sedan i fredags, så läget började bli lite kritiskt. Så. Istället för den fina woken fick det bli ett paket fyrakronorsnudlar, och därefter en banan och en satsuma för att näringskompensera. Tränade gjorde jag, ett skittråkigt jympapass, men jag rörde åtminstone på mig. Och chips smakar alltid godast efter träning, så Surkräm- & Beachirren satt fint framför två avsnitt av Sex and the City. Jag började se om SATC i  augusti om jag inte minns fel och såg avsnitt efter avsnitt på en ganska kort tid, ända tills jag kom framtill säsong sex, för när ryssen kom in i bilden, då tröttnade jag. Men nu tyckte jag att det var dags att ta tjuren vid hornen. Så jag såg när Miranda och Steve gifte sig, för jag vet inte vilken gång i ordningen, vad jag däremot vet är att det här var första gången jag grät. Jag skyller förstås på hormonerna. God natt!

4 kommentarer:

 1. Nu blev jag sugen på en enkel nudelsoppa! Det är ju så himla gott!

  SvaraRadera
 2. jag åt oxå nudlar idag! så nu har jag rapar med nudelsmak hela tiden.
  kram /karin

  SvaraRadera
 3. Ooj oj vad är det här! Nytt utseende. Känns som jag har missat massa. Vad har hänt! VAd har jag gjort de senaste dagarna.. Fint iaf. Och nudlar är på min topp fem. Fast asiatiska 4kronerapaket förståss

  SvaraRadera