torsdag 21 oktober 2010

En sådan dag

När man har sovit uselt pga att en granne klagar på störande ljud mitt i natten och man ligger och blir argare och argare. När man är så trött så man känner sig bakfull. När det är så isande kallt ute när man cyklar över till fucking Hisingen att näsan blir röd och rinnig. När det händer saker på jobbet man måste ta itu med innan man har fått i sig sitt morgonkaffe. När man är lite för trött för att tänka efter hur man ska gå till väga. När det är full rulle för tidigt och det bara känns som om man studsar upp och ner. En sådan dag är det idag.

4 kommentarer:

 1. Ibland tycker livet att man ska ha sådana dagar för att ha vett att uppskatta de andra. Jag vet inte om jag gillar idén men det är bara att härda ut! Alternativt hålla för öronen och blunda tills första koppen kaffe är urdrucken!

  SvaraRadera
 2. Näääää såna dagar är glömma-bort-dagar närsomhelst (do not like)!! hoppas den går över i något bättre sådär nu efter lunch kanske!

  Här är det bra med jobbet, dock blev vi påkörda på väg till bror igår så nu tar det här med försäkringsbolag o fixa bilen vid - aptrista saker man verkligen inte behöver någon dag det heller!

  Får vara glad att jobbdelen är bra idag i stället :-D

  SvaraRadera
 3. Låter inte som någon höjdardag direkt. Jag hoppas morgondagen blir bättre!

  Sv. Tack. Nej det är jobbigt men han börjar iallafall bli bättre så man får glädjas åt det iallafall i väntan på en diagnos.

  SvaraRadera
 4. jag tycker ni ska flytta till lägenheten under oss. den ligger på nordhemsgatan och är till salu nu. vilka kattfester vi hade kunnat ha då du! utan gnälliga grannar.

  SvaraRadera