onsdag 13 oktober 2010

Fina fina

Tusen tack för alla gratulationer och fina ord!


Det här med graviditeten har uppfyllt mig så mycket sedan jag fick beskedet att allt annat, ok inte allt annat, men det mesta, känns ganska oviktigt. Lite som att "jaja, det händer en massa skit/roligheter/spännande saker, men vadå då? Jag är ju GRAVID!!!" 


Och precis så har det känts med bloggen, jag har liksom inte haft något att skriva om, för allt annat i mitt liv har tett sig så ointressant. Men nu, nu ska det bli andra bullar! Ja, i dubbel bemärkelse faktiskt. 


Nu börjar jag svamla lite, jag är sjukt trött efter en helvetiskt lång arbetsdag, och hur underbart det än är att vara gravid, så är det ingenting man blir pigg av.


Men tack igen, ni är fina!

2 kommentarer:

  1. Nej men hallå där. Utan blåbär men många bullar. Då fattar jag äntligen varför du tokbakade massa bullar som du slängde upp på twitter. Den ena efter den 10e. Ha ha! Stoooort grattis. Jag hoppas att du får njuta så mkt som möjligt av din graviditet. Jag är satans avundsjuk ska du veta. Stor kram och snälla du dela med dig av hur det e.

    SvaraRadera
  2. Det är tur folk blir så entusiastiska när man är gravid för hela världen kretsar ju runt mig;) Det känns också som du skriver att vardagen är lite mer "spännande" för det händer något typ hela tiden och hela tiden tickar graviditeten på och man upptäcker nya tankar hela tiden <3 // Chilli

    SvaraRadera