fredag 8 oktober 2010

Helgen är så kort, det mesta regnar bort

Helgen är nästan, nästan här. 
Bara några timmar av hårt arbete (hrm) kvar. 

Ikväll ska jag testa zumba.
Jag vet, jag sa för ett tag sen att jag skulle göra det just den dagen, men då gick jag ut och åt istället. Men hey, a girl's gotta eat och grekiskt är gott. Så, idag ska det alltså bli zumbapremiär. Jag ska skaka på rumpan och låtsas att jag har grym taktkänsla och en mjuk, dansant kropp. 

Resten av helgen ska jag mysa med snubben som kom hem i förrgår, baka muffins och lata mig. Det räcker med de planerna, helgen är kort.


2 kommentarer:

  1. Det låter ju jättespännande! Jag har aldrig provat det. Du måste berätta sen hur det gick!

    SvaraRadera
  2. skoj, ge oss en recension! ¨

    och ja, ellerhur! så himla bäst! gjorde verkligen min dag. :D

    SvaraRadera