tisdag 26 oktober 2010

I stillhet och förtröstan


Jag vet inte varför, men jag gillar gamla, broderade bonader med budskap. Förmodligen är det kitschigheten i dem jag gillar. Den här tavlan finns hos min mormor, och det roliga är att budskapet är så olikt min mormor det bara kan bli. Visst är min mormor troende, men hon är liksom inte den stillsamma och fromma typen, som sitter med nedböjt huvud och ser svår ut, jag börjar fnissa för mig själv när jag tänker min mormor i en sådan position, och därför gör sig tavlan så bra hos henne. Jag borde ha en jag med.


11 kommentarer:

 1. Kul att budskapet finns hemma hos just din mormor, eftersom hon inte är troende. :P

  Svar: Tack! Va roligt att du gillar mina nya höstskor.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja det är inte skoj, min hals dödar mig verkligen :(

  Ja så är det ju säkert ! så hoppas att mina värden är bra ändå :) är ju ett tag kvar till jag ska tillbaka till barnmorskan och kolla upp sånt igen.

  men vad synd ! du får köpa en annan dag men mjölkchoklad kan vara minst lika gott ;) men vad lustigt att du tagit körkort i säffle :D

  SvaraRadera
 3. Nästan alla hade bonader förr, nu ser man dem inte så ofta...

  Sv. Ja varma jackor lockar lite mer just nu faktiskt.

  SvaraRadera
 4. Åh hihi tack vad söt du är, snart får vi väl en magbild här i din blogg med va? ;)

  SvaraRadera
 5. Kul att resa ju så jag tar varje chans jag får=) Eller det är kanske oftast jag som är initiativtagaren som lurar med mig folk som resesällskap haha.

  SvaraRadera
 6. Ja jag tror inte heller på härbärgen, tyckte att iden med jourlägenheter är jätte bra.

  Vi har snart varit ihop i 3 år. :) Men det känns som vi har varit ihop i hundra för vi känner varandra så otroligt bra. :)

  Hihi så roligt, jag vet hur svårt det är att hålla sig men vi har ju en massa kläder hemma redan från lillan så jag kan stilla mitt sug genom att gå igenom gamla lådor. ;)

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Gillar också dem, och tycker det är lite tufft att ha en hemma som ju inte egentligen är en själv (alltid får det någon av besökarna hemma att undra o se fundersamma ut innan de vågar fråga *hihi*)

  Något måste man ju ha för allt "slit" man lägger ner i att hitta bra konferensställe (hehehehe). Snart ska jag kolla in två till, ena blir det frukost på o andra lunch (pratar tyst så ingen skattebelägger mig)

  Får nog ta den utmaningen sen, gillade frågorna faktiskt!

  SvaraRadera
 8. Hej. Såg på din förra blogg att du hade inskaffat 2 st stjärn halsband. du la upp två bilder och den förstnämnda till vänster måste jag få tag i. vart finns sådant? om du inte vet var du fick tag på det kanske du har tips på andra liknande sidor som kan ha. tack tack. svara på min mail andrie_90@hotmail.com

  SvaraRadera
 9. haha, nästa pysselprojekt eller? =)

  din mormor verkar tuff.

  SvaraRadera
 10. Jag tycker också gamla bonader är helt underbara! Snygg design du har skaffat på bloggen!

  SvaraRadera