fredag 1 oktober 2010

Jag är apan som liknar dig

Igår pratade jag med min bror som bor i Luleå. Han var ute och festade i Luleå City i helgen när det utanför en pub kom fram en "sån där stor typisk nationalist" och sa till min bror att han var ful i sitt långa hår, att han borde klippa sig att han var en "bögapa". Min bror sa åt snubben att hålla käften, varpå snubbens fläskiga, tykna brud kommer fram och börjar skrika åt min bror att han har fult hår, att han måste klippa sig och att han inte är välkommen i Luleå.


Låter det inte lite som en sån där "ut-med-packet"-grej? Lite SD-are som det har slagit slint för? Eh, bögapa?6 kommentarer:

 1. Nej eller hur. Jag älskar fnär folk vågar ta för sig och vara sig själva. Självklart finns det en gräns för allt, men den kan fan sträckas långt.

  Hur kommer det sig att du fick lämna bort katterna då?

  SvaraRadera
 2. Fy vad tråkigt!! vilken &¤&¤"*)(/&%¤"!! kan du inte lägga in massa mattor? det har ni kanske redan?

  SvaraRadera
 3. Bögapa? Det blir ju nästan lite komiskt. Sinnessjukt att det faktiskt finns folk som tycker att det är bögigt med killar i långt hår.

  SvaraRadera
 4. Vad fantastiskt idiotiska människor det finns. Hur orkar man ens bry sig om andras hår? Och hur fan kan man med att vara så dum i huvudet? Jag måste säga att jag blir lite imponerad av att de lyckades sätta ihop två ord til ett i alla fall! Liksom bögapa! Det ordet har jag inte hört innan. Det fick de nog klura på ett tag. Idioter.

  Du, nu får vi ses och ta en fika eller öl snart tycker jag! Nästa vecka? Vi kan höras på fejjan :) kram

  SvaraRadera
 5. eh bögapa?! dumma, ignoranta människor. blåsta idiots!

  SvaraRadera