söndag 3 oktober 2010

Jomenvisst

Hej hej!
Jag är på jobbet, avverkar timme efter timme, äter för många ballerinakex (det går ju inte att sluta), har ätit Phad Thai (alltid samma när jag äter thaimat), har röjt i källaren så jag blev alldeles matt, har strukit mig över mitt nyklippta hår ungefär 152 gånger och försökt att få de där bångstyriga små stråna att ligga slätt och jag har längtat efter ledig tid. Tid att bara vara, kanske lyssna på lite musik, kanske sticka lite, kanske bara göra ingenting.

krasch


Ja, nu har jag lärt mig en läxa. Bloggar du på arbetstid kraschar internet och när du sedan kommer hem från jobbet är du för trött för att skriva klart inlägget. Det blir den här helgens sensmoral. Alltid något.


God natt!

6 kommentarer:

 1. Så sant så sant :):)
  har du haft en fin helg?

  SvaraRadera
 2. Sånt händer ;)
  Även jag saknar ledig tid, det är alltid så stressigt på hösten.

  SvaraRadera
 3. Ballerinakex är farliga. Jag smällde i mig två paket under loppet av en eftermiddag. Gött vare dock! ;D

  SvaraRadera
 4. har du sett den grå katt-tröjan på monki? tänkte direkt på dig o gollum när jag såg den :) kram

  SvaraRadera
 5. självklart ska man bara blogga när man har tid och lust! jag känner mig jättesugen på bloggande nu när jag inte bloggat på så länge! haha

  SvaraRadera