tisdag 19 oktober 2010

Kom i form själv!

 

På var och varannan blogg från blogg.se ser jag just nu en liten reklamruta för programmet I form med Anna Anka. På bilden sitter Anna Anka och exponerar sin seniga kropp, bredvid en stackars tjockis i brottardräkt, så att man verkligen ska se att hon är perfekt och att så att man verkligen ska se hans valkar (jag vill inte ens visa bilden här, så hemsk är den). Och jag känner hur irriterad jag blir. Irriterad över att denna tragiska kvinna får så mycket utrymme i media, över att hon får ännu ett program i vilket hon får blotta sina neuroser, visa sin gränslöshet och vara kall och elak, denna gång under förevändningen att hon ska hjälpa stackars tjockisar. Mitt tips till dig Anna Anka: hjälp dig själv och gör det utanför TV-rutan, tack!

16 kommentarer:

 1. Jag håller med dig HUR MYCKET SOM HELST. Jag misstänker att de där programmet kommer vara plågsamt.

  Jag tänkte faktiskt imorse "Kom i form med Anna Anka? More like Bli mager med Anna Anka och hata dig själv"

  SvaraRadera
 2. sv: ja fy tusan! fem misstänkta är anhållna :)

  SvaraRadera
 3. Word! (Och vad fint det blivit här!) Usch, ja, Anna Anka. Jag tror det är så här: Alla tycker att hon är knäpp och därför vill alla kolla på knäppisen. Under tiden går fröken Anka omkring och tror att hon är smart på riktigt och tjänar massor med pengar. Sorgligt men sant...

  SvaraRadera
 4. oj vad jag håller med. gillar hon inte alls och hon ser ut som en gammal tant typ. askonstigt ansikte.

  sv: tack så mycket och pappa är coolast!

  skönt att du mår bra och bebisen i magen med. Spännande då du får gå på ultraljud första gången! :)

  SvaraRadera
 5. Ja men dagens tv program är fan tragiska, alla dokusåpor som går på tv nu. Allt är förnedrings tv på hög nivå.

  sv, ja här hemma är det mycket färg, och mer ska det bli:)

  SvaraRadera
 6. Hihii kan inte hålla med dig mer :) hon är bara för mycket.
  Ang. Barnvagnar så är de så lång väntetid på vissa vagnar men den vi tittar på (kronan duovagn) är nog hemma efter en månad. Däremot är de svårt att veta vilken man ska ha. Skrämmande men det verkar inte finnas en endaste som klarar Alla säkerhetstesterna-suck!
  Har du hört något bra om någon vagn?
  Mvh
  Angeliqa

  SvaraRadera
 7. Ja jag kan hålla med, det är lite alien-varning ibland ;) men när man tänker på sin egen lill* i magen så blir man inte så avskräckt ändå :) du ska inte göra 3D-ultraljud då med andra ord ?

  SvaraRadera
 8. alltså jag blir så jävla provocerad av den kvinnan. eller egentligen de mediabolag som ser till att hon får ta plats. Det är djupt omoraliskt och då brukar jag inte vara så känsligt för sånt. Det är att aktivt göra världen till ett lite sämre ställe. Det är en hårfin skillnad mellan hennes syn på människor och gemene SD:are tycker jag.

  SvaraRadera
 9. Haha en som inte gillar Anna Anka hör jag;)
  Kan hålla med dig där hon är lite för extrem & självgod!
  Ja UL är verkligen den vackraste upplevelse jag avrit med om,allt blir liksom mer verkligt då o så får man se det lilla livet!
  Ah ok,min bebbe sparkar för fullt nu,hehe..

  SvaraRadera
 10. Håller med dig helt och hållet!

  SvaraRadera
 11. Gillar nya stilen på bloggen. Ska kika på galna Ankan nu. Mest för att hon som person gör mig fascinerad.

  SvaraRadera
 12. Kan inte säga annat än: bra skrivet! Självgoda äckliga Anka! Hon lär ju ändå inte bry sig ett skit om de hon tränar upp, hon vill ju bara synas själv.

  SvaraRadera
 13. Jag gillar inte alla Anka, så jag ska inte se programmet. Undviker allt som har med henne att göra =)

  SvaraRadera
 14. Håller med! Gillar det nya utseendet bloggen.

  Sv. Han föddes -88, märkligt vad tiden går fort. Han är ju redan vuxen och bor utomlands.

  SvaraRadera
 15. En till som INTE gilla Ankan - tack!!! Jag vägrar se det - såg någon trailer, bara för att jag var i rummet där tvn stod på och behövde frågan någon i det rummet något... och ändå inte fick något ok svar? :) Men, den killen kändes rätt go, och att han skulle utsättas för henne - där gick gränsen!!! Hm, tom JAG känner mig ung bredvid den haggan ;) DÅ är det illa... ... ...
  Må så grankott... kramis...
  Fast, jag vet ju inte ens hur gammal hon är, tihi... Dock gör inte spinkigheten mm på henne något plus på utseendet, tvärs om...

  SvaraRadera
 16. Hahaha bra sagt där! Jag gillar inte Anna Anka speciellt mycket.

  Tack för din fina kommentar & så fin din nya blogg design blev!

  SvaraRadera