torsdag 21 oktober 2010

Maggen

Vecka 17 (16+1)

Kolla! Jag har fått putmage!
Det tycker jag i och för sig att jag har haft i flera veckor nu, men varje gång jag ska visa någon att jag har fått preggomage tittar personen bara oförstående på mig eller så säger den att jag bara ser mätt ut. Men grejen är ju att är jag med barn så vill jag ju att det ska synas! Jag vill inte bli någon heffaklump, men jag vill ha ett rejält put, så att alla ser att det inte är en pizzamage, utan en bebismage. Så, ge mig lite love nu, säg att jag har värsta preggomagen!


16 kommentarer:

 1. Kanske inte värsta preggomagen men helt klart preggomage! Och så himla fint. När det väl börjat puta går det ganska snabbt. Eller det gjorde det för mig. Grejen var att jag trodde att jag skulle vilja ha lösa kläder men jag ville ha allt tight för jag kände mig så jäkla fin och var sjukt mallig över magen. Vilken fin tid det var. Och som du har nu!

  SvaraRadera
 2. hihi på mig har det verkligen börjat synas nu, skall fota den imorgon tänkte jag;)
  Jaaa glöm inte bort att tävla vettja;)

  SvaraRadera
 3. Så himla fint!
  Och tack, jag mår mycket bättre idag, har jobbat hela dan och allt.:)

  SvaraRadera
 4. Ledsen hjärtat men du får nog växa lite till innan det där ska klassas som en "värsta preggomagen".

  Åh åh åh, du måste gå tillbaks till den här bilden när du är i typ vecka 35 och se vad du tycker då!!!

  SvaraRadera
 5. Tack! :-)

  Hehe, sådär ser min mage ut dagligen, men din är så otroligt mycket finare. Du skall ju föda fram en liten varlese! :-)

  SvaraRadera
 6. Fin mage =)
  (den ser lite ut som min gör fast utan det lilla extra innehållet ;p )

  SvaraRadera
 7. :D Helt klart put! vÄÄÄRSTA PREGGOMAGEN :D

  Haha ja fiskpinnar är kung, din syster har bra smak :P Jag jobbade som socialsekreterare inom försörjningsstöd. Otroligt lärorikt och stressigt nanting men som sagt nyttigt att kunna lite kring :)

  Vad spännande jobb du verkar ha, jag hade min 6 månaders praktik på något som hette Mobila Ture som riktar sig mot hemlösa och missbrukare var verkligen jätte kul att testa på att jobba lite utanför myndighetsrollen. :)

  Haha ja här är det mycket onyttigheter kan jag lova, har dock inte alls gått upp lika mycket i vikt som jag gjorde förra gången vilket känns ganska skönt. Fastän det lär väll komma som från en blixt från en klar himmel om matvanorna ska fortsätta som de gör nu :P

  Är det dax för RUL snart? Vi har tid i slutet av november, längtar som attan! :D

  Kramar!

  SvaraRadera
 8. Sötis!
  Jag tyckte också det syntes mycket på mig i vecka 17, men alla bara: Så där ser ju jag ut som vanligt :)
  Sedan kände jag mig ju tjock när den började puta mer, men nu när det verkligen är en gravidmage känns det bättre igen :)

  SvaraRadera
 9. Jag ser putmagen nu, rund och fin! :) Och den kommer bara att bli finare och finare.. :)

  Tack för grattiset!
  Det känns riktigt bra med ny arbetsplats. Jag kommer att pendla till en början. Jag vill inte lämna min nya lägenhet. Den är så oerhört mysig. Precis en sån lägenhet som jag vill ha! Men vem vet, jag kanske tröttnar på pendlandet, trivs oerhört bra på nya jobbet och flyttar efter ett tag. Som den småstads-däga jag är är jag nog lite rädd för att vo i storstaden.. Låt mig vänja mig vid tanken så kanske jag ändrar mig.. :)

  Men nu kommer vi inte ha någon undanflykt till att inte ses. Snart tycker jag! Jag att jag kan få följa med magens utveckling!

  Sköt om dig!
  KRAM

  SvaraRadera
 10. Tack så mycket för gratulationen! :D
  Ja precis, man hittar alla små roliga affärer osv när man vågar vandra bort från de stora huvudgatorna och våga gå lite vilse!

  Ja man ser helt klart att det är en preggomage! För jag har en "jag har ätit för mycket pizza"-mage, och den är inte alls såhär fin! Haha!

  SvaraRadera
 11. Du har ABSOLUT en preggomage ;)
  Kram på dig!
  Angeliqa

  SvaraRadera
 12. ah det är dyyrt ! men kan ju vara värt det ;) vad roligt med en magbild ! :) jag går in i v.18 nu och jag tycker inte det syns så mkt på mig heller för att trösta lite ;)

  SvaraRadera
 13. Åh, jag ser sjukt mkt fram emot att se den växa ännu mer. För du visar väl preggomagen i bloggen med jämna mellanrum, va, va, va? =)

  SvaraRadera
 14. Nja, du har väl en början till en mage iaf. En riktigt fin början, och visst ser det gravid ut :)

  SvaraRadera
 15. Men grattis! Detta hade jag helt missat! Och du har en söt liten preggomage :-)

  SvaraRadera
 16. Va roligt för dig att du är gravid. Grattis! :D
  Kram

  SvaraRadera