torsdag 28 oktober 2010

Run Forrest, run!

På gymmet idag:


Två män springer på löpbanden jämte varandra, den ene sneglar titt som tätt på den andres monitor och höjer därefter tempot gång på gång. När de är klara säger den ene Fan, det är jobbigt när du är precis bakom mig hela tiden och jagar mig. Den andre ber snällt om ursäkt varpå den förste säger Jaja, det funkar ju i alla fall. Båda ser ut att kunna dö vilken sekund som helst.


Jag tycker också att det är väldigt jobbigt att ha någon flåsandes i hasorna när jag springer på bandet, jag menar, tänk om någon springer om mig och jag inte vinner?

6 kommentarer:

 1. jaa true blood är ju också tokbra :) det är dock lite läskigt i början med låten och introt ;D haha ! jag har försökt med massa glass, nu har jag övergått till clementiner och te, verkar dock inte göra någon skillnad :(

  SvaraRadera
 2. Härligt inlägg! Rolig läsning, absolut.

  Svar: Tack för att du skriver så fint om mina höstskor. Roligt att du gillade skorna i kombination med just strumpbyxor i leopardmönster. :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. hahahaha den va kul!! tur man inte går till gymmet o har sig nuförtiden (står på en crosstrainer hemma o har väggen bakom så ingen kommer förbi)

  Du får börja leta såna bonader på loppis, ute på landsbygden torde det finnas i mängd o parti från dödsbon å sånt!!

  Ha en najz kväll!!

  SvaraRadera
 4. Åh jodå det händer mer med magen än vad du tror, vi vill se en magbild nu=)
  Åååå citrus är bara föööör gott;)
  Hihi på tal om ugglor kika in min vinst jag vann i valfritt typ..hihi=)

  SvaraRadera
 5. De verkar ju ha hittat ett bra sätt att pusha sig själva på i varje fall :)

  SvaraRadera