tisdag 19 oktober 2010

Skattjakt under soffan

Ett litet tips:
när du köper soffa, kolla då så att dammsugaren kommer åt under soffan, det kommer att underlätta vardagen för dig väsentligt (om du inte kör strutsmetoden och tänker att ser jag inte dammet, så finns inte dammet).


När vi köpte vår soffa tänkte vi på att den skulle vara stor, ha divan, vara skön, vara mörk och ha tvättbara kuddöverdrag, men inte på att det skulle gå att dammsuga under den. Eller så här: vi tänker nog inte så mycket på dammsugning över huvud taget, vi är nog inga dammsugartyper. Igår tyckte jag i alla fall att det var dags att ta tjuren vid hornen och dra ut soffan och göra golvet under den rent från kvalster. Niklas drog fram soffan (och dammsög, jag köpte pizza, fin arbetsfördelning) och under den hittade vi en glasspinne, en snusdosa, min försvunna älvask med ringar, två hela kattleksaker, flera söndertuggade kattleksaker, en femma, två pennor, tre hårband, ett kvitto, ett värmeljus, en påsklämma och x antal dammråttor. 10 kommentarer:

 1. Svar: Ja men jag hoppas den snälla tanten i så fall kan se till så hon kommer hem snart :/

  SvaraRadera
 2. haha åh, jag vet inte om jag vågar kolla under min soffa.

  Nu är lammet klart, hihi!

  SvaraRadera
 3. Mmhm.. Har upplevt det där. Funderar på att köpa ett sånt där Foppa...eller var det Tomas Brolin- dammsugarmunstycke. Fast äh, jag vet inte.. Hellre bekväm soffa än ful soffa med dammsugarutrymme.

  SvaraRadera
 4. hahahaha ja, det brukar vara allt möjligt under en soffa :P.

  SvaraRadera
 5. åh vad spännande, väntar på den bilden ! :D jaa vad synd att jag inte bor i majorna ;)

  känner igen det där med soffan, inte en chans att det går att dammsuga under den och gud vet vad som gömmer sig där :p

  SvaraRadera
 6. Haha vad mycket skatter man kan hitta under soffan! Ska genast kolla under min!

  Fin blogg du fått!

  SvaraRadera
 7. Haha.. jag minns när vi hittade en kondom under soffan och Mikael på riktigt trodde att jag hade haft besök. Vi har också en soffa. Allt hamnar därunder. Det är nya fynd varje gång (en gång om året typ) vi städar där under...

  kram!

  SvaraRadera
 8. Ja hoppas verkligen det fortsätter i rätt riktning nu för dig med graviditeten :)

  Haha det där har jag också problem med, köpte en jättefin divansoffa men är omöjlig att dammsuga under!

  SvaraRadera
 9. Det låter lite som våran soffa =)

  SvaraRadera
 10. Din blogg har blivit jättefin! =)

  SvaraRadera