onsdag 27 oktober 2010

Ugglebebis


Jag har köpt mina första babykläder och de är ju så söta att jag inte för mitt liv kan låta bli att visa upp dem. Ni som har varit med ett tag vet kanske om att jag är livrädd för fåglar och tycker möjligen att det är knepigt att jag tänker klä mitt barn i plagg med dessa onda varelser på. Då ska jag tala om för er att jag köpte dem eftersom jag är en mycket snäll flickvän som kan lägga sin fobi åt sidan för sin Ugglekilles skull. Sån är jag! (Och om jag har offrat mig och köpt två bodies med fåglar på är det fritt fram för mig att köpa vilka kläder jag vill sedan. Sån är jag också!)


14 kommentarer:

 1. Din bebis kommer bli så söt i det där. Du borde leta rätt på en liten ugglemössa också, med näbb och hela köret ;-)

  SvaraRadera
 2. Åh så söta de va! Ugglor är inte som fåglar för mig, de är snarare som någon fin figur som är klok och snäll!

  SvaraRadera
 3. Så söta kläder!

  Hmm duktig du e som vågar köpa det trots att du har fobi. & bra taktik där hihihi.

  Själv så är jag livrädd för ormar & tror inte att jag skulle köpa bebis kläder med orm motiv.

  SvaraRadera
 4. Så himla söta kläder! Jag älskar ugglor så jag gillar verkligen motivet.

  sv; hon är en pinscher :)

  SvaraRadera
 5. Så himla söta! Vart har du hittat dem?

  Nej, man behöver inte gilla att vara gravid, och jag vet att det är normalt det också. Jag får ångest varje gång jag ställer mig på vågen, och jag har svårt att hantera att jag tycker jag är tjock, även fast jag vet att det är normalt att gå upp i vikt. Trodde inte jag skulle känna så här när vi planerade barn, men det gör jag och jag har inte tänkt hymla med det. Varför ska man låtsas vara glad om man inte är det hela tiden? Man måste få vara ärlig och skriva vad man känner, att sen inte alla förstår det, det kan man inte göra något åt. Idag känns det i alla fall mycket bättre!

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 6. Oh så söta!=) Älskar att handla kläder åt folks bebisar, finns så otroligt mycket gulliga kläder.

  Sv. Ja jag gillar verkligen att spela spel.=)

  Ja vem vet, bonader med lite modernar budskap skulle kanske gå hem hos folk.

  SvaraRadera
 7. meeen så söta :)

  Åh nu vill jag också shoppa! :D

  SvaraRadera
 8. Dom är hur söta som helst. Köpte en likadan ugglebody, fast med rosa kanter istället för blå, till en vän som precis fått barn.

  SvaraRadera
 9. Åhh vad fina! Jag vågade inte ens gå in i en barnklädesbutik förrän sista månaden. Inte för att jag trodde att det skulle vara ett dåligt omen, utan bara för att jag inte fattade hur jag skulle bete mig och vad jag skulle köpa...

  SvaraRadera
 10. Hahahaha helt rätt, tycker du verkar vara en supersnäll flickvän :)
  Bara att shoppa loss vettja :) Jag har inte vågat köpa några babykläder/saker ännu, men det börjar nog bli dags, can't wait :)

  Ha det toppen
  /Angeliqa

  SvaraRadera
 11. när jag får barn en dag ska jag också köpa sådana uggledräkter. fy fasen va coola!

  SvaraRadera