fredag 22 oktober 2010

You know where you are? You're in the djungle baby and you're gonna die!

Igår var jag på Afrodans för första gången. Det var spännande, för det var inte bara dans, utan även en story som berättades av ledaren med stor inlevelse. Vi var i djungeln, på savannen och räddade Simba, vi hjälpte en familj genom att så frön och stampa jord, som tack för det blev vi bjudna på fest och fick skaka på rumpan, vi aktade oss för ormar och till sist tackade vi Gud för att vi klarade oss. Jag tackade mest Gud för att jag klarade av att hålla gapskrattet borta.

5 kommentarer:

 1. Hej igen,
  Vi kollade på Kronan Duovagn igår, den va faktikt hur smidig som helst :)
  Eftersom Jag har en rätt liten bil (Clio) så valde vi att köra med den till visningen för att se om vagnen kommer in, och det gjorde den. Väldigt lättskött och lättkörd, men största plusset var att den enkelt fäldes ihop och upp av både mig och min sambo :)
  Vi skall såklart titta vidare, men vi kan juh hjälpas åt i denna förvirring bland barnvagnar :)
  Ha en bra dag!
  Angeliqa

  SvaraRadera
 2. Haha, villken story. Jag hade nog inte kunnat hålla mig för skratt.=) Var det roligt då, själva dansen?

  Sv. Jag brukar inte följa modebloggar och andra modesidor på nätet däremot brukar jag läsa någon modetidning ibland, skönt som variation till juridikböckerna.=)

  SvaraRadera
 3. haha Afrodans är riktigt kul!

  SvaraRadera
 4. Afrodans är kul. Inte konstigt afrikanerna verkar så glada och tjäcka >.< Det är en fin bebismage. Jag ser ingen pizza med den putningen. Typisk gravidput! Å ingen får säga ngt annat! I know ;-)

  SvaraRadera
 5. hahahaha, underbart roligt det verkar! Jag vil också testa.
  Går själv på Zumba men ingen inlevelse där inte, ingen simba att rädda heller :/
  Ha en bra kväll!
  Angeliqa

  SvaraRadera