fredag 12 november 2010

02 Your first love

Jag vill minnas att jag var fem år. Det var sommar och min familj var och hälsade på min kusin och hans föräldrar någonstans i Småland. Varje dag lekte jag, min kusin och hans kompis Daniel. Daniel älskade glassen Pop-up (nu heter den Calippo, det låter inte alls lika kul) och han brukade fråga hur många Pop-up jag hade ätit idag på den bredaste småländskan ni kan tänka er. När det var dags för min familj att åka hem fick jag en present av Daniel: en ask med en ring i. Ringen var i guld och hade en ljuslila diamant och jag blev så glad. 


Jag vet inte om det var min första kärlek egentligen, men det var sommar, vi hade roligt och jag fick en ring. Sedan sågs vi aldrig mer.

11 kommentarer:

 1. Så fint. Barnkärlek. :)
  Jag håller förresten med om att Pop-up är ett bättre glassnamn.

  SvaraRadera
 2. åååh gulligt!

  Tror han sitter i nån sommarpark å slafsar i sig pop-up fortfarande!

  SvaraRadera
 3. åh det här tyckte jag var så himla fint på många sätt.

  SvaraRadera
 4. Vilket gulligt minne.=)

  Sv. Visst är den fin? Tycker den var så härlig med alla färger.=)

  SvaraRadera
 5. Fint inlägg!
  Jag har ändrat mig, den här listan är för kul för att inte följa! Dock ligger jag lite efter men jag har ju hela helgen på mig.:)

  SvaraRadera
 6. Ah men gud,att du inte sökte upp han då efter?
  Fint inlägg verkligen!
  Ja eller hur bara huden får extra fukt som du säger så får man se om det hjälper eller inte, kan ju alltid hoppas;)

  SvaraRadera
 7. Tack.. Faast det är bara en vanlig skjorta så det är ju lätt att ordna . Speciellt nu när du är gravid så är det jäkla snyggt att knyta en skjort ovanför magen :D det gjorde jag båda graviditeter, då jag fick stor mage rätt tidigt. Och ville framhäva mer :D

  SvaraRadera
 8. Ah, du kör också denna utmaning! Verkar vara lite populärt! :)

  Hur som helst, fin första kärlek. :)

  KRAM!

  SvaraRadera
 9. Tack söta! :*

  Vad bra vännen, man ska inte jaga upp sig i onödan.. hur är läget med dig? Kram

  SvaraRadera
 10. Naw, vilken söt historia. :)

  Svar: Tack för berömmet om mitt skrivande. Glad att du gillar det.

  Jag förstår att du är trött! Duktigt av dig att jobba så mycket. Har kanske frågat det innan; men vad jobbar du med??

  Usch då! Inte kul att lägenheten har ökat så mycket i pris? Ska ni hålla er kvar, eller har ni gett upp hoppet om att få den?

  Kram

  SvaraRadera