tisdag 16 november 2010

05 Your definition of love

Det var en varm, för att inte säga sommarhet vårdag. Jag och Niklas hade nyligen blivit ihop på riktigt. Det började bli kväll och vi skulle gå ut och äta på en italiensk restaurang i närheten av där Niklas bodde. Jag duschade bort dagens svett, puh, det var verkligen en varm dag, och gjorde mig i ordning lite lagom mycket. När jag var klar tog jag på mig mina blå kinaskor och cyklade hem till Niklas.

Så fort jag hade kommit hem till Niklas satte jag mig i soffan, vi började pussas lite och plötsligt påpekar Niklas att mina fötter luktar svett. Först tyckte jag att det var himla pinsamt, för jag ville ju vara en fräsch tjej, inte en som luktar fotsvett. Men sedan märkte jag att Niklas inte tyckte det var konstigt att mina fötter luktade illa, att han bara verkade tänka att det är sådant som händer en varm dag. Istället hämtade han en hink och badade och masserade mina fötter, sedan pussade han på mig och vi gick ut och åt. Jag hade haft det på känn ett tag, men då, när han tvättade mina svettiga fötter, insåg jag att jag hade hittat kärleken, för han älskade mig verkligen som jag var och jag visste att hädanefter skulle jag alltid kunna vara mig själv med Niklas.


Jag har dock inte använt kinaskor sedan dess.

19 kommentarer:

 1. Vad sött!
  Fötter luktar alltid illa i kinaskor. Det är synd eftersom skorna är så fina.

  SvaraRadera
 2. Hej FIFI!!!
  Förlåt för min väldigt fyradagar sena svar :( Inte meningen alls! Har jobbat för fullt.. inte hunnit sätta mig ner o läsa.

  Jag har gympanik alltså! Imorgon ska jag till gymmet garanterat, för jag mår inte bra när jag inte tränar :/ så.. men äter ju bra, det är ju super :)
  Tränar du något?

  Jo, läsa bloggar är mysigt, man får nån slags egentid. Det är viktigt.
  Nu är jag klar, för imorgon ska jag upp tidigt o gymma, sen på jobbet igen, då jag nyss slutat mejla! :o

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Ja har nästan lite smärre träningsvärk i armarna sen lussekattsbakandet!

  Jo men det förstod jag att du gjort :D Kul att du tittar in o kommenterar!

  Hoppas du sover gott..

  Kram

  SvaraRadera
 4. Oj! Om Björn rört mina fötter så så hade jag nog gått därifrån, det tog lång tid innan vi vågade röra varandras fötter ;) men vilken kärleksförklaring!

  Sv: Ja, man gör ju det och alla skriver så olika! :)

  SvaraRadera
 5. Åh, vilken underbart fin liten berättelse. Det känns som den beskriver den verkliga kärnan i kärlek. Jag blir alldeles varm!

  SvaraRadera
 6. Gullegull! Mkt fint tycker jag!

  SvaraRadera
 7. Vilken historia, dom flesta hade nog inte vågat kommentera något sånt i ett så tidigt stadie - tur att han vågade det - och att du insåg att shit - honom vill jag leva resten av mitt liv med. Fin historia att berätta för barnet när det växer upp.

  SvaraRadera
 8. vilken underbart fin berättelse!

  sv: ja alltså jag har väl kollat en bara, jag vill inte kolla såna jag vet kommer ligga över min ekonomi. sen dyker det inte upp så mycket just nu. vill ha ett kattvänligt område. har ni kollat länge?

  SvaraRadera
 9. åååh så fint, haha! Snacka om rätta mannen!

  SvaraRadera
 10. Åhhh så fint, förstår att du kände dig som att du hittat hem, vilken underbaring din Niklas verkar vara (ibland vet man bara eller hur!!!).

  Sitter här o ler o minns när jag kysste min då blivande/tilltänkta make första gången, den varade i 45 minuter och tiden stod still - sen att jag gått från jobbet för att snabbfika ja det var det ingen som trodde när jag kom tillbaka dansande på mina rosa moln.

  Härliga minnen man bär med sig hela livet ut eller hur!!

  Jo jag försöker att ta tag i styrspaken lite o inte låta mitt liv styras av någon/några andra, känns ibland som man sitter i en radiostyrd bil o rattar o rattar men bilen svänger inte när man vill ;-)

  Idag god lunch med härlig väninna, lisa för stressad själ (o hon var likadan så det var toppen).

  SvaraRadera
 11. Så himla himla fint! Vilken kille du har. Fotmassage, det är genialiskt.

  SvaraRadera
 12. sv: ja men precis, sådär är jag också ! har ett par leggins som är sååå sköna där resåren knappt känns, innan så kunde jag inte ha dom men nu är de ju alldeles tokbra :D

  åh vilket sött inlägg :) jag blev nästan lite nykär igen på något sätt !

  SvaraRadera
 13. Ja min lilla söta kula den växer;)Ja supermysigt att få höra hjärtat slå verkligen!Längtar tills nästa gång,hihi..nu vill man ju att barnet skall komma ut!!

  SvaraRadera
 14. Det är sånt som gör att det känns rätt.

  Gullig berättelse!

  SvaraRadera
 15. Naw, sött! ^^,

  Svar: Du verkar ha ett roligt arbete! Tack för en utförlig beskrivning. :D

  Kram

  SvaraRadera