onsdag 17 november 2010

07 Your Day

Jag hade satt klockan på 5:50 för att hinna med bussen utan att behöva stressa i mig frukosten. När jag gick till bussen i mörkret var det alldeles halt på marken. Tydligen hade jag inte satt klockan tidigt nog, för jag fick springa sista biten till bussen. När jag var några meter ifrån den halkade jag till så jag flög nästan ombord på bussen, som snällt stod och väntade på mig.


På min arbetsplats var jag bara ett par timmar och gjorde morgonsysslorna, sedan förflyttade vi oss till en konferenslokal där vi hade samverkansdag med några av de instanser vi samverkar med. Vi åt exotisk frukt och pratade om svårigheter och möjligheter med samverkan. Det var en bra dag och det var kul att få ett ansikte på några av dem jag bara pratat med i telefon förut. 


När jag kom hem slappade jag i soffan. Åt ostmackor, drack vatten och läste bloggar. Clementiner och ett par pepparkakor slank också ner. Jag Skypade med Niklas som åkte tillbaka till Norge igår och pratade i telefon med pappa, vilket inte händer så ofta, det är mest mamma och jag som pratar i telefon. 


Sedan tränade jag. Danspass. Det var kul, men jag kände mig lite som en malplacerad robot bland smidiga och graciösa ballerinor. Bäst var ändå ledaren, hon hade så roligt och hon log på ett naturligt sätt, inte på det där påklistrade överkäcka sättet som friskisledare tenderar att göra. 


När jag kom hem duschade jag länge. Oljade in mig så hyn blev babylen. Därefter blev det soffan igen. Denna underbara möbel där jag gärna tillbringar timme efter timme. Jag slökollade på Grey's Anatomy som jag aldrig tycker riktigt om egentligen och åt nudlar.


Nu ska jag gå och borsta tänderna för att sedan krypa ner i sängen. Jag kommer bara att orka läsa ett par sidor, sedan somnar jag gott.

7 kommentarer:

 1. Ja det känns skönt med en ny jacka som man kommer kunna knäppa utan att riskera dragkedjan :P

  Nu är jag redo,så nu kan vintern komma när den vill :D

  Ja det blir ju det,fördelen är att detta är ingen mamma-jacka så jag kommer nog kunna ha den kommande vintrar också :D Vilket känns extra bra eftersom jag gilla den så mycket!
  Mer än mina andra två vinterjackor!

  Kram

  SvaraRadera
 2. vad duktig du är som tränar men jag hittat mig ett knep nu tror jag ^^

  sv: kan du inte visa bilder då?

  SvaraRadera
 3. Jag tycker den här grejen med att skriva blogginlägg utefter en specifik punktlista är skitkul ju. Keep em' comin' Tjoooooo! Och det är roligt för nu skriver du ofta så då har jag alltid ett inlägg att se fram emot. By the way....at se fram emot så tycker jag och vill, skulle vilja ha en pysselafton. Hos mig el dig? Känner hur kreativiteten vill komma ut ur fingrarna på mig.

  SvaraRadera
 4. Låter som en bra dag på det hela taget :)
  Hur långt har du kommit med bebben?
  Jag trodde inte att jag skulle bli så stor, går ju in i vecka 37 imorgon och min mage ser ut som en som är runt 27 istället.. :S Får ständigt höra att den är liten så det var lite kul att du verkade tycka den var lite större.. :D Eller så uppfattade jag det så bara ;)
  Men otympligheten kommer liksom smygande, rätt som det är så upptäcker man att det var inte lika lätt lyfta ngt eller ta upp ngt som ramlat ner.. :S

  Så skönt när man träffar rätt så! Det bevisar att det finns människor som är gjorda för varandra! :)
  Ja, hon kanske inte alls har det lätt hemma..fast hon är säkert väldigt liberal av sig.

  SvaraRadera
 5. En skön vardag med andra ord!

  SvaraRadera
 6. Låter som en härlig dag även om starten blev väl flygande kanske :-D

  Ja även om vi pratade en del jobb så blev det mer prata av sig snabbt om det o sen bara toppen-bra!

  Jobbar som administratör/ekansvarig/budgetansvarig (å lite annat smått o gott) på Stockholms universitet.

  SvaraRadera