fredag 19 november 2010

08 A Moment

Tolfte augusti 2010. Morgon. Jag kissar på stickan, lägger ifrån mig den på handfatet, tänker att jag ska vänta och se. Kan inte låta bli att snegla på den. Två blå streck. Direkt. Tittar i bruksanvisningen för säkerhets skull, trots att jag vet vad två blå streck betyder. En varm känsla genom hela kroppen. Det pirrar. Det snurrar. Lycka. Är det sant? Ja, det är sant, jag är gravid. Kan jag tro det? Nästan inte, men ändå är det ju så logiskt, det är som det ska vara. Det är underbart. Det bästa.

11 kommentarer:

 1. Ja spa gör sig nog välbehövligt med det schemat, sedan är det tusen saker emellan som jag vill hinna med!
  Renovera klart!!!bland annat!
  Vad hittar du på ikväll?

  SvaraRadera
 2. Åwh, himla fint ögonblick! :')

  SvaraRadera
 3. Åh, mys!! Känner igen den där lyckan :)

  SvaraRadera
 4. Grattis :) vilken härlig känsla det måste vara, grattis!

  SvaraRadera
 5. Underbart ögonblick! Vad fint du beskriver det. :-)

  SvaraRadera
 6. det här blev jag glad av. ett av de vackraste ögonblicken man kan få.

  SvaraRadera
 7. Det är väl det som kallas lycka!

  Glad för din skull

  SvaraRadera
 8. Himla fint ögonblick! Ett sånt man aldrig kommer glömma!

  SvaraRadera
 9. Härligt!

  Och egentligen behövde man inte stickan, man VISSTE....

  SvaraRadera
 10. Åh, jag minns mina egna sådana där ögonblick. Faktiskt har jag haft fem stycken, varav tre resulterat i fantastiska barn!

  GRATTIS! :) Och lycka till!

  SvaraRadera