tisdag 23 november 2010

12 What's In Your BagEn trasig plånbok, en fickspegel, ett tuggummipaket med ett tuggummi kvar, iPhonehörlurar, en hårnål, två plåster, några läppglans, Försvarets Hudsalva, hemnycklar, jobbnycklar, två parkeringsbiljetter (jag ska kräva in pengar från jobbet för dem), Folsyra, en pin från Berlin (har legat i väskan sedan augusti förra året), en penna från en kurs jag var på härom veckan och ett liftkort från Etna eftersom det är så trevligt att ha små souvenirer i väskan. Just det, jag måste göra ett erkännande; jag slängde en näve med gamla kvitton som låg och skräpade i väskan innan jag plåtade resten av innehållet, så det ni ser är en något censurerad version av mitt väskinnehåll. 

4 kommentarer:

 1. hehe vet inte hur många gånger jag funderat på göra vad har du i väskan inlägg på bloggen. Mest för att jag skulle kunna göra en ny om dagen då jag byter väskor till förbannelse:)

  SvaraRadera
 2. Jag jobbar i vanliga fall på transporten/packningen/påfyllningen på ett stort lager här i stan,men nu är jag på kontoret för att slippa stressen ( o jag får knappt plats i trucken ;) ) Sköter pappersgöra,har kontakt med leverantörer,sköter beställningar osv.. Vissa dagar får jag hoppa in som zonansvarig på packningen.. Men då går man ju bara runt o flyttar folk till de zoner det behövs :)

  Vad jobbar du med? :)

  SvaraRadera
 3. haha! är du också en sån som sparar alla kvitton? jag är hopplös, jag sparar kvitton som jag VET att jag inte kommer få användning för. :)

  SvaraRadera
 4. Man måste ha försvarets i väskan och en hårnål, då är man både återfuktad och kan fixa en snabb frilla ;)

  SvaraRadera