onsdag 24 november 2010

13 This Week

Måndag och tisdag jobbade jag kväll och slappade på förmiddagarna, eller laddade batterierna så att säga. Idag har jag jobbat 7:30-17:45, på eftermiddagen hade vi handledning med vår kloke farbror och åt kladdkaka. Jag åt så mycket att jag blev alldeles hög på socker. Direkt efter jobbet var jag på en lägenhetsvisning och fortfarande sockerhög studsade jag runt i lägenheten och blev alldeles kär i den. I morgon ska jag lägga ett bud på lägenheten, kanske be till en högre makt om att lyan ska bli vår, gå på kurs och träna. På fredag blir det en lång dag med kurs på dagen och jobb på kvällen, men på lördag, då är jag ledig och då bär det av till Stockholm där jag ska hälsa på lillasyster. Vi ska gå på julmarkand på Skansen, gå på stan och bara umgås. 


Det här känns som en bra vecka!

6 kommentarer:

 1. Låter som en härlig vecka! Hoppas att det fortsätter lika bra och lycka till med lägenheten!

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna för lägenheten :)
  Jo, mina gummistövlar är nice, men efter bilden på dina kängor blev det en vända till min mammas källare och där lyckades jag leta reda på mina lila gamla DocMartens. Lycka! Tack för "påminnelsen" :)

  SvaraRadera
 3. Kan säga att det är precis samma här.. När klockan börjar närma sig 22-23 så är jag i princip mer död än levande,och jag har nog aldrig sovit så långa nätter som jag gör nu för tiden :P Sov aldrig mer än 3-4 timmar/natt förut..

  Nu fungerar jag inte som människa om jag sover så lite.. :/

  SvaraRadera
 4. Hoppas att ni får lägenheten.=)

  Sv. Tack vad snäll du är.=)

  SvaraRadera
 5. Hoppas att ni får lägenheten!

  SvaraRadera
 6. Härlig vecka! Håller tummarna för budningen och hoppas du får en skön stockholmshelg. När du kommer tillbaks finns vi på andra sidan älven! :-)

  SvaraRadera