fredag 26 november 2010

15 Your Dreams

Vad jag drömmer om? 
Åh, jag drömmer så mycket! Jag drömmer knäppa drömmar på nätterna och på dagarna drömmer jag galna, roliga och söta drömmar.


Söta ja. Som den här drömmen, som jag drömmer just nu:


Just nu drömmer jag mest om den kommande våren. Om ungen som ska komma ut ur mig, om hur söt den kommer att vara och hur mycket jag kommer att älska den. Hur gott den kommer att lukta och hur den kommer att vara det mest underbara i hela universum. Jag drömmer om lägenheten vi kommer att bo i, hur fint vi kommer att ha det, hur vi tre kommer att leva där. Hur vi kommer att vara en liten lycklig familj. Jag drömmer om dagliga promenader i Slottsskogen, under vilka jag visar baby alla söta djur, hur jag försöker lära den att säga Bambi trots att den bara är en månad gammal och hur jag inbillar mig att den skrattar åt pingvinerna när de ser dumma ut där de står och stampar.

4 kommentarer:

 1. Näee..det där måste vara önskedröm?
  Låter för bra för att vara sant! :)
  Sådana drömmar har absolut inte jag.

  SvaraRadera
 2. Hej hej :)
  Allt bra med dig idag? kram ♥

  SvaraRadera