tisdag 30 november 2010

19 Something You Regret

Jag ångrar att jag inte började träna tidigare.
I yngre tonåren red jag, sedan gjorde jag ingenting förrän jag var 23, det var då jag började träna och det var då jag kom på att det inte var så dumt att röra på mig, att ta ut mig, att svettas. Innan hade jag nämligen tyckt att all motion var pest och pina.

Att jag inte tränade något under de år jag förmodligen hade behövt det som mest, det ångrar jag. Om jag bara hade kommit igång med att träna något tidigare och haft vanan inne tror jag att de där tunga åren hade blivit en aning lättare. För tänk om jag bara hade kunnat svettas ut en del av skiten jag gick och bar på, om jag bara hade fått känna mig stark i kroppen hade mitt psyke kanske dragits med uppåt lite, kanske hade det mått bra av alla endorfiner.

5 kommentarer:

 1. Nej det känns inget bra heller :( Men det löser sig säkert vad det än gäller...

  Hoppas du haft en bra dag/kväll!

  Kram

  SvaraRadera
 2. så kan jag också känna. för faktum är ju att jag aldrig mått så bra som jag har gjort sedan jag började röra på mig. det är nog viktigare än man tror.

  SvaraRadera
 3. Ja jag håller med.
  Hade jag fått vrida tillbaka klockan så hade jag skärpt mig i skolan och tränat hårt. Det hade idag underlättat en massa

  /Angeliqa

  SvaraRadera
 4. Ja jag håller med.
  Hade jag fått vrida tillbaka klockan så hade jag skärpt mig i skolan och tränat hårt. Det hade idag underlättat en massa

  /Angeliqa

  SvaraRadera
 5. Då är jag nog i samma fas som du var innan du blev 23. Hatar att träna. Ridning är så mycket bättre för då tänker man inte på att kroppen tränas... :)

  SvaraRadera