onsdag 17 november 2010

Bambi
Igår skulle jag visa min kompis några av mina sötaste babykläder. Jag började med en Bambibody och min kompis lät måttligt road och sa torrt att jag bara tar ut mina egna kläddrömmar på babyn, att den får ha Bambikläder för att jag tycker att jag själv är för gammal.Och jag kunde bara säga "Trodde du ja!" och visa up min nya Bambitisha. Jag skulle aldrig kunna bli för gammal för Bambi.


Jag vet inte varifrån denna fascination för Bambi kommer ifrån, det är kanske så enkelt som att rådjur är så vackra djur. Så fort jag ser ett djur av typen hjort/rådjur utbrister jag "Baaaambi" i falsett och ler fånigt. Niklas säger att jag även piper och låter alldeles till mig. Men långt skulle jag aldrig gå, det skulle vara att överdriva.

12 kommentarer:

 1. Klart man aldrig blir för gammal för Bambi.=)

  SvaraRadera
 2. bambi är lätt den finaste disneyfilmen!

  SvaraRadera
 3. Okej, jag frågar igen: vad är det du har använt för att färga håret? Det är ju verkligen så stört snyggt att jag dör lite!

  SvaraRadera
 4. Du kanske är ute på hal is? kanske är det därför som du gillar Bambi?

  SvaraRadera
 5. Jag gillar också bambi. jag tror att det är för att jag inte lipar så fort jag ser de där rådjursögonen längre.

  när jag var en liten palt var jag fullkomligt livrädd för den sagan. jag hatade när bambis mamma dog. exakt samma sak gjorde att jag inte pallade att se E.T. som alla andra. då tyckte jag att sorgliga filmer/sagor var värre än en sorglig verklighet.

  SvaraRadera
 6. dessutom är det ju en stor del av föräldraskapet, att ta ut sina klädfantasier på sina barn. Vi dressade tintin i drakdräkt och J hade stora planer på att köpa en "peas in a pod-dräkt" En maskeraddräkt där bebisen blir en ärtskida med ansikte och ärtor på magen ;)

  SvaraRadera
 7. Hjortar e verkligen fina djur, tkr jag också :) Dessutom är filmen så himla bra! jag gråter fortfarande när jag ser den.. X)

  SvaraRadera
 8. Vilken söt t-shirt. jag tror allt jag såg den på h&m häromdan. kan det stämma tror du?

  sv: tack, ja hoppas kan man alltid göra!

  SvaraRadera
 9. Himla gulligt inlägg!
  Du är söt. :)

  Svar: Att snubbla gjorde ont. Jag fick ett skrapsår på knät och dessutom gjorde jag sönder mina strumpbyxor. :(

  Trevlig helg!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Äh, man är aldrig förgammal för Bambi och diverse andra sötheter! :D

  SvaraRadera
 11. Det verkar vara många som älskar Bambi, det måste ju vara nåt med figuren eller att det är ett rådjur som ju är sött...många älskar söta saker. ;)

  SvaraRadera
 12. kläder har ingen åldersgräns;)

  SvaraRadera