tisdag 2 november 2010

Bland satsumas och andra bollar


Voilá mina nya cravings! Satsumas och fyrakronorsnudlar, det blir fint det, kanelbullar känns so last week. Man ska ju äta en varierad kost och nu tror jag nästan att jag har fått i mig kanel så det räcker för ett tag.


Jag känner även att jag behöver stoppa en hel del gottigott i munnen ikväll för att återhämta mig efter det BH-trauma jag var med om under eftermiddagen. Efter att alltid ha varit en B-kupetjej, fick jag gå upp till C-kupa så fort jag fick reda på att jag var preggo. Idag stod jag flämtande och panikslagen i provhytten på Lindex och provade C-kupa efter C-kupa, men fick till sist ge upp och köpa två BH-ar med D-kupa. D! Jag gick omkring på BH-avdelningen och såg en massa fina BH-ar i olika modeller och i olika färger och mönster, men fick snällt gå förbi dem och gå till avdelningen för tanter med stora tuttar. Ska man ha stora tuttar ska man tydligen ha ful BH. Dagens lärdom. Nu: tröstätande. 


  

11 kommentarer:

 1. Sorry, Fifi... D-kupa räknas inte som stort. Större blir det! Kom igen när du nått F. :-)

  SvaraRadera
 2. Så där ser min cravings också ut, några av mina favoriter från affären - trots att jag inte är gravid=) Fast idag lockade fiskbullar mer, sen middag om ca en kvar hoppas jag kunna stilla min hungrande mage.

  SvaraRadera
 3. Haha, jag gillar rubriken!

  Naw, så ska det inte behöva vara. Alla ska ha rätt att kunna ha fina BH:ar.
  Att tröstäta löser det mesta.

  Svar: Höstlov är underbart!

  Då förstår jag definitivt att du ser fram emot julen. :) Hoppas att du får en lyckad graviditet.

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Grattis till att ni väntar bebbe. Och håller med dom andra, brösten har inte slutat växa än:) Hur långt gången är du? Som du kanske fattat så har jag 2 små killar på 2,5 och 1.

  Angående min momma, så ja det känns fruktansvärt tungt nu. Pratade med mamma nyss och hjärtat har lättat om så bara en uns. Blir Bara så förbannad på Nyköpings sjukhus som vart så sega på att göra något. Men det är bra att hon har fått komma till Eskilstuna nu, där verkar dom ha bättre koll!

  Vad tycker du om strumporna?

  SvaraRadera
 5. Jag har inte köpt några nya underkläder ännu. Visst har bysten växt, men jag kan fortfarande ha 3 av mina BH:ar, så jag går runt på dem :P

  SvaraRadera
 6. åh har du en bebis i magen (: grattis!

  SvaraRadera
 7. Uh, bh-ångesten, don't get me started! Har H-kupa och det är fullkomligt omöjligt att hitta bh:ar, ens fula. :(
  Just ja, fick du tag på pownihalsbandet? :)
  Och massa grattis till knodden!

  SvaraRadera
 8. Oj,gå från B till D-kupa redan förstår jag att det känns.. :/

  Hihi tack för kommentaren om min mage,ja det känns skönt att den växer o äntligen börjar se ut som en riktigt bebismage så behöver folk inte tro att man bara ätit för mycket godis :D För det är något jag inte får i mig nu :/

  SvaraRadera
 9. Kanske, kanske inte... ;-)

  SvaraRadera
 10. Chilli// Jag ligger på typ A-kupa i vanliga fall men jag köpte amningsbh i C-kupa med mjukt och elastiskt tyg. Hoppas det räcker hela vägen! Jag brukar skämta om mina numera bomber. hihi! Låter som ett bra tips faktiskt det där om att härda bröstvårtorna! Frågan är bara när man skall börja... Annars går jag mest utan bh och skumpar! Tröjorna börjar bli ganska tajta så lite stöd ger det ju ;P

  SvaraRadera
 11. Welcome to my world... Att köpa snygga behåar med stor kupa är nästintill omöjligt. Jag brukade dra en dd-kupa, sen jag blev gravid så är det för litet. Och den dagen det är dags för amning så får jag nog frisera om mina matkassar till lämplig passform tror jag. ;)

  SvaraRadera