tisdag 9 november 2010

Det är något speciellt med den första snön

14 kommentarer:

 1. Jag har jordens beslutsångest för om jag ska ta vaccinet eller inte :S Börjar ångra mig,men idag ska jag till läkaren så jag ska nog rådfråga henne också för att få ytterligare ett råd från någon som har koll.. Min BM tyckte ju att jag skulle ta iom att jag inte tog förra året..

  Men det lutar nog ändå åt att ta det,för att va på säkra sidan...

  SvaraRadera
 2. Här har det också snöat. Barnen blev överlyckliga. :-)

  SvaraRadera
 3. Det är det verkligen! Supermysigt!

  SvaraRadera
 4. ja gud så mysigt alltså :) jag älskar snö ! och speciellt i år då jag har världens julkänsla, hihi ! hoppas att du inte får några biverkningar av sprutan heller, jag höll på att dö av smärtor i armen förra gången :p haha. Men tyckte lite synd om mig själv också ;)

  SvaraRadera
 5. Det är det verkligen. Fina bilder.

  SvaraRadera
 6. Visst är det. Det är en liten påminnelse om ond och bråd slask som kommer att vara från nu till april. Förlåt för min svartsyn. Dålig dag idag ;)

  Finfina bilder iaf.

  SvaraRadera
 7. Vilka fina bilder, jättevackra. :)

  Aha, så man behöver inte ta den igen, det trodde jag. Låter ju skönt att slippa krångla med den. :)

  Jag skickar lösen till de som är snälla och du verkar ju ganska snäll. ;)
  Var ska jag skicka det?

  Jag uppdaterar den bloggen ganska sällan nuförtiden, men ibland skriver jag.

  Kramkram!

  SvaraRadera
 8. Bra att du tagit sprutan nu i alla fall. Wilma fick förra året, hon fick inga biverkningar. Jag fick lite feber minns jag.

  Nu har jag skickat lösen till dig!

  SvaraRadera
 9. Visst är det något speciellt med den allra första snön, så länge den inte är blaskig redan när den trillar ner *hihi* typ som här just nu!

  Sent svar: jag tränade på vår Cross Trainer vi har hemma, inga undanflykter mer än att jag inte har nånstans att hänga kländerna längre nu när jag kommit igång med träningen!

  SvaraRadera
 10. den första snön är faktiskt ganska speciell, det har du rätt i. men om jag fick bestämma så skulle det bara snöa i december, sedan skulle snön kunna få försvinna efter jul. jag tycker inte om att frysa...

  SvaraRadera
 11. oh yes it is. fast här kommer den ju så sablans tidigt, typ en månad sen om inte mer. Fast nu är det himla fint när det är runt -10 -15, då ligger allt vitt kvar!

  SvaraRadera
 12. Det speciella är att det är så vackert och mysigt.
  Tyvärr kommer det försvinna alldeles för fort

  SvaraRadera
 13. Tycker det är mysigt med snö, jobbigt bara att trafiken här nere inte brukar gå som den ska när det blir vinter...=/

  SvaraRadera
 14. fuskigt! jag vill också ha snö

  SvaraRadera