måndag 1 november 2010

Groteskt roligtJust nu sitter jag och längtar till den 5 november då nya Grotesco har smygpremiär på SVT Play. Sedan är det riktig premiär på SVT den 8 november. Och visst ser det ut som om en av mina favoriter från första säsongen, Lille Per, är tillbaka, denna gång i skånsk tappning?


Jag hoppas innerligt att det är lika roligt som förra omgången, jag känner nämligen för att Grotescofieras igen och bli lika besatt som jag en gång var. 

10 kommentarer:

 1. Svar: Varför gillar du inte julen? Vad är det som får dig att se fram emot den i år? :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. haha ja Tradera är som ett gift för mig med vill jag lova!
  haha vart det du kanske so mbudade över mig imorse på ett litet set med grå byxkor o ljus body?Till slut gav jag upp,haha!
  Jag skall lägga upp massa auktioner, måste verkligen rensa upp här hemma nu!

  SvaraRadera
 3. Vad kul! =)

  Sv. Synd att du inte vann något på trisslotten. Men ju fler nitlotter man skrapar desto närmre kommer den riktiga vinsten ;p

  SvaraRadera
 4. Det är jätte smart med byteshandel. Ekonomiskt och miljövänligt. Igår var jag och bytte till mig en hel hög med mosaik, kakel och fixet man använder till. I utbyte fick hon garn som hon gärna ville ha :D Det är perfekt, det finns grupper på fejjan som är inriktade på bytes/skänkes/doneras osv. Kolla om det finns i ditt område!!

  SvaraRadera
 5. Ibland har svt 10-poängare. detta har jag dock missa helt.

  SvaraRadera
 6. Hinner med rätt mycket på våra barnfria veckor, men nu är vi tillbaka till lugnet o ron igen, härligt med mysiga familjeveckor som omväxling!!

  SvaraRadera
 7. Aldrig sett det programmet faktiskt...

  Sv. Det var den.=) Vad trist att det inte blev någon vinst på Triss:en

  SvaraRadera
 8. Aldrig sett förr, skrattade massor

  Ska ses!

  SvaraRadera
 9. shit vad jag också längtar nu. fan vad bra de är. J är inte lika frälst som jag i det tyvärr. kanske ändrar hon sig nu :)

  SvaraRadera