torsdag 11 november 2010

Här kunde vi bo

Plötsligt kliver man in där. I den perfekta lägenheten. Den har "rätt" läge, en fin och barnvänlig innegård, den är ljus, den har fina rum, den har badkar och tvättmaskin, den har bra garderober, ett stort kök och framför allt känner jag "det här är mitt hem" så fort jag kommer innanför tröskeln. Den perfekta lägenheten är till salu och jag vill köpa den, det vill många andra också. Jag förstår dem, men de förstår inte att det här är MIN lägenhet, att det är där MIN lilla familj ska bo. Och jag blir så sorgsen. 


Mycket roligare än så blir det inte idag. Jag har varit på kurs idag och känner att hela huvudet är fullproppat med information och jag är helt slut. Det märks att jag inte är van vid att sitta still och lyssna en hel dag, för ena stunden blev jag rastlös och hoppade nästan upp och ner, för att sedan nästan somna. Jaja, imorgon ska jag vara en bättre elev.

10 kommentarer:

 1. Hoppas ni får lägenheten. Inte kul om man hittar drömboendet och man inte får det...

  Sv. Jag älskar spel.=) Tycker det är riktigt roligt.

  SvaraRadera
 2. Det är sjukt roligt, ett lätt sätt att lära känna alla bloggare där ute som man följer. Tycker det är kul att du också hängde på.

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig känsla att titta på en lägenhet och direkt känna sig hemma. Hoppas att ni får den!

  SvaraRadera
 4. jag förstår hur du känner. jag har känt likadant ett flertal lägenhetsvisningar. trist men sånt är livet. tänk på bussar ;) missar man en kommer det tusen åter ^.- det är så vi har överlevt iaf.

  SvaraRadera
 5. ja den kändes riktigt bra :) Tror både jag o bebis kommer bli nöjd me den :D Allra bäst var nog ändå priset ;)

  Hoppas du haft en bra dag!

  SvaraRadera
 6. håller tummarna för att ni får drömlägenheten. :)

  SvaraRadera
 7. Haha jag tyckte också den var kul, jag har dock skit kass humor enligt sambon så mina skämt är ju som dom är :P haha!

  Jaaa, snart så! :)

  Hoppas ni får lägenheten, håller tummar och tår!
  Kram

  SvaraRadera
 8. jag håller tummarna för att ni ska få lägenheten!

  SvaraRadera
 9. tack så jättemycket!! så stört kul!

  hoppas du får lyan! får du hem katterna då med?

  kram!

  SvaraRadera
 10. Ge inte upp. Vi hoppas på att lägenheten kan bli din. Det skulle ju vara så himla roligt!

  Haha, att vara elev och lyssna tålmodigt är inte alltid lätt.

  Svar: Du ska verkligen ha tack, för att du inspirerade mig till att skriva inlägget 'Att vara "fel" ', tack.
  Jag håller verkligen med dig.

  Jag gillar dig i bloggvärlden. :)
  Man kan hoppas att jag passar som socionom och att det yrket kan ge mig något.

  Min helg är mysig, tack.
  Hur har du det?

  Kram

  SvaraRadera