lördag 27 november 2010

Herrljunga

Vi har stått stilla i Vårgårda, kom 50 minuter efter och har nu suttit fast i Herrljunga en stund. Att tåget är försenat kan jag leva med, värre är att det inte finns något internet på tåget. Tack gode gud (eller Niklas) för iFånen!

Jag sitter och funderar över vad det är med män och tågöl. Oftast åker jag tåg tidigt på dagen och det är alltid några män som öppnar första ölen så fort tåget lämnar perrongen. Tycker de att det är så tråkigt att åka tåg? Eller måste de ha alkohol i sig för att kunna halvsova? Jag har alltid trott att tågölandet är en gruppaktivitet, men idag har jag bara sett ensamma män som dricker öl. Också arga mannen som klagade på att hans fru tjatade (nu har hon inte sagt ett ord på över en timme), samt skällde ut konduktören för att tåget är försenat förstås.

Själv äter jag vörtbröd med skinka och dijounsenap och dricker havremjölkchoklad.4 kommentarer:

 1. Gud va gott det såg ut med skinkmacka! :)

  SvaraRadera
 2. Vad gott med skinkmacka och choklad till =)

  SvaraRadera
 3. jag åker aldrig tåg, men är det så det är, låter märkligt. varför just dricka öl på tåget liksom?! då blir man ju bara kissnödig. och hur roliga är egentligen de allmänna tågtoaletterna?!

  SvaraRadera
 4. Jag gillar tåg..om de är varma. :)
  Nu har jag inte åkt tåg på ngr år men innan så var jag en riktig pendlare.. ;)

  Skönt mellanmål du har med dig iaf! :D

  Tror att På Spåret nog går på repris ngr ggr..annars finns det väl på SvtPlay?

  Ja..det känns lite jobbigt att inte veta men å andra sidan så kan det ju bli akut snitt för vissa också. Det hade inte stört mig så mycket om de inte skrämt upp oss. Vi får se vad de säger sen. Känner att det är lite för fint väder ute för att jag ska börja bitcha.. ;)

  Helgen har varit mysig med massa massa snö, idag skiner solen och allt börjar om som det ska med en ny vecka! Hoppas din helg också varit bra trots tågförseningar och drit. Kram

  SvaraRadera