tisdag 30 november 2010

Hey okey

På väg hem. På ett tåg där ölångorna passerar mig lite då och då.
Nöjd med min resa, trots lite utmattning. Det huvudsakliga målet med resan var ju att umgås med min syster och det har jag gjort. Också har jag blivit en supervarm och enormt stor mössa rikare. Hey Jay Kay (om någon nu råkar minnas Jamiroquai)!


9 kommentarer:

 1. Jag minns! Cool mössa, ja eller het kanske :)

  SvaraRadera
 2. Vad fint halsband och mössan ser varm och mysig ut.=)

  SvaraRadera
 3. Gosig mössa! Och jag minns Jamiroquai, och jag tycker fortfarande "Love fool" är bra! :)

  SvaraRadera
 4. Jag minns! Fin mössa.

  Visst är det gott med linssoppa.

  SvaraRadera
 5. Hej!!!
  Förlåt igen för jäääätteförsenat svar :(
  Säg att jag är sämst på det här med kommentarer. För det är jag! Måste bli skärpning med det här alltså.
  Åh, glad december på dig raring!
  Blev det fint med allt julpynt?
  Jag älskar det, det är helt underbart.. på något vis så lyfter man upp sig själv iochmed att det är så mysigt. Så även om det är mörkt o ruggit och kallt ute så är man på något vis glad ändå :* eller vad säger du!
  Snygga bilder på dig förresten! Och du, hur mår bebben? KRAM EMELIE

  SvaraRadera
 6. Vilken cool! ja, det är klart man minns ;)

  SvaraRadera