fredag 26 november 2010

KnittaVilken tur att jag har varit på kurs i två dagar så att det har blivit lite stickat. Annars går det ganska trögt på den fronten, jag glömmer liksom bort att jag har ett halsduksprojekt. Jag måste se till att jag inte glömmer stickningen hemma när jag tar tåget till Stockholm imorgon.


Om det var en handarbetskurs? Nej nej, det handlade om missbruk. 
 

7 kommentarer:

 1. Önskar jag kom ihåg hur man stickade... Måste be min syster att visa mig hur man gjorde.=) Har du stickat något till bebben?

  Sv. Ja visst ser den mysig ut? Tror jag måste ta och köpa mig en.

  SvaraRadera
 2. Önskade jag med kunde sticka..ja jisses där snackade vi rejäl mat hamnade i typ koma efter jag hade ätit!

  SvaraRadera
 3. Fan vad skönt det är att vara turk-italienare, ändå! Vi har far- och morföräldrar som alltid stickar åt oss!

  SvaraRadera
 4. Jag kan se det framför mig. Saffy, 2o-nånting ung, gravid och stickandes på tåget ;) Vilken syn!

  SvaraRadera
 5. Hihi ja det blir spännande :D Du kanske får före mig ;P

  Japp jag mår bättre :D Har bara sån jävla hemsk halsbränna ikväll :/

  Hur är det med dig? Sparkar bebis mycket? :D

  Kram

  SvaraRadera
 6. Så coolt att du kan sticka! Det skulle jag också vilja kunna. Då hade jag stickat mig en såndär stor och mysig tub-halsduk i puderrosa färg! :)

  Sv: Jag vill verkligen inte jobba såhär mycket som jag gör. Och jag vill verkligen inte bli satt ensam i en reception när det är över 1000 personer i huset på besök. Men vad gör man när det inte finns någon personal att sätta in?! Jag känner just nu att jag inte orkar så mycket mer. Troligtvis blir det ett samtal med min chef i Varberg med frågan om man får bryta på tjänstledigheten. Jag pallar helt enkelt inte mer..

  Hoppas i alla fall att du och den lilla i magen mår bra!
  Kramar

  SvaraRadera