lördag 27 november 2010

Mot Stockholm!

Nu åker jag till Stockholm! Och jag tror att jag är färggladast på tåget.

Nyinköpt färdlektyr, check! Stjärntrolleyn med, check!8 kommentarer:

 1. Jag blir så glad av att se dina foton för du är tvärtemot mig! Jag är vit, vit, vit och så slänger jag in lite svart, beige, grått och mörkblått.
  Men jag gillar även pasteller, ljusa sådana.
  Rätt tråkig numer.. ;)

  Ja, de har skrämt upp oss tillräckligt så jag tänker inte lyssna på deras försök att få bebben att komma ut med stjärten först ändå..igår sa de på kardiologen efter att jag pratat med dem i telefon att de trodde att det skulle gå bra trots att de inte hade ngn sjukdomshistoria på mig öht. Så jag tänker kräva snitt. Vi kommer ju bara tänka på hjärtat under förlossningen ändå och då kan det gå åt skogen så det var bara dumt..det kunde de hållt mellan sig själva.

  Ha en trevlig resa!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad roligt! Hoppas du får en underbar helg!

  SvaraRadera
 3. Härligt med lite färg! Ha en underbar helg!

  SvaraRadera
 4. åh du måste ju ha valt den bästa färdlektyren som finns i bokhandeln just nu. jag är kär i mia skäringer, hon är helt hysteriskt rolig, klok och underbar. det känns nästan lite sorgligt att jag redan läst den...

  SvaraRadera
 5. Åh, jag älskar hur färgglad du är!

  SvaraRadera
 6. Hoppas du har det mys här i stan!

  SvaraRadera
 7. Ha det så gott här i Stockholm!

  SvaraRadera