måndag 29 november 2010

När det skiter sigDet sket sig visst lite idag. Jag som hade tänkt att åka in till stan tidigt, shoppa lite, hälsa på syster på hennes jobb, strosa omkring lite på Söder, eftersom jag aldrig hinner det när jag är i Stickholm, möta upp syster och äta god mat och till sist gå på Fotografiska. Istället vaknade jag med huvudvärk klockan 6 imorse. Huvudvärken övergick till grav matthet och jag kom inte in till stan förrän mitt på dagen och väl där var jag kissenödig hela tiden och gick omkring och letade efter toaletter. Alltså, jag bara irrade omkring hela tiden och kände mig helt yr, så efter en stund tänkte jag att det var lika bra att åka hem. Så jag tog mig till Brandbergen för att handla mat och hittade sedan hem till syster i mörkret, vilket kändes som en stor bedrift efter den här dagen.

Nu känner jag mig inte yr längre, utan bara otroligt trött och liksom lite tung i kroppen, men det känns så trist att det bara blev pannkaka av den här dagen, jag som hade sett fram så mycket emot att vara här och hitta på en massa skoj. Dock hittade jag en fin plånbok med en Bambi på Urban Outfitters och en ny plånka var verkligen något jag behövde eftersom min gamla knappt håller ihop längre. Och köpte man en plånbok fick man en på köpet, så nu har jag en på lager om Bambi skulle gå sönder.

Usch, vilket tråkigt inlägg det här blev, jag blir ju matt bara av att se det…

11 kommentarer:

 1. Ah attans då! Synd för det var nog riktigt grymt där!
  Annars allt bra, jisses vad kallt det är nu!

  SvaraRadera
 2. Vad tråkigt att dagen inte blev som du tänkte dig.

  Hoppas att du känner dig piggelinare imorgon.
  Kramen!

  SvaraRadera
 3. Äsch då, vissa dagar blir bajs, det är bara att hissa upp fanan och ge sig ut på fältet igen!

  Men du fick en göllig plånbok i alla fall, alltid något!

  SvaraRadera
 4. Mjo har tänkt likadant,får se när det blir flytt dock :P Men tror de där påslakansetet beställs nu och sen sparas det till man flyttat o köpt ny säng.. Tror det kan passa bra ihop med en vit säng :D

  Hehe ja nog har man samlat på sig grejer alltid :P

  Kram

  SvaraRadera
 5. Ja visst är det roligt :D åh har ni också köpt ny, vad kul !! vad blev det för någon och vart ? :)

  SvaraRadera
 6. Vad synd att det inte blev som du hade tänkt dig!

  SvaraRadera
 7. Ush beklagar! Vad e värren en huvudvärk?

  SvaraRadera
 8. SV: Jag förstod nästan att du inte tog illa vid, men jag är som sagt en bitter liten kvinna som blir upprörd för minsta lilla, haha.

  Roligt med en ny plånka! Jag skulle också behöva en, kanske man ska önska sig en från Urban Outfitters i julklapp?

  SvaraRadera
 9. En förkylning i antågande kanske?

  Hoppas allt känns bättre och att du kunde fortsätta njuta av din Stockholmsresa

  SvaraRadera
 10. :/
  Men plånböckerna var söta!
  Jag hatar att gå ut och inte veta vart toaletterna finns, man ju inte direkt styra över blåsan nu för tiden och de där få dropparna som skall ut känns ju som tusen..
  Ja, vi blev väldigt förvånade faktiskt. Björn kan vara rätt så övertygande ibland speciellt när han skall överdriva läget.. ;)
  JA! det blir verkligen världens bästa! :D Gamla kyrkor är verkligen fina och finns det en bra kör så kan jag sitta där tills de kör ut mig.

  Frågan är bara vem som är starkast under förlossningen.. ;) Kram!

  SvaraRadera
 11. vad tråkigt att du inte kände dig bra men hörru nästa gång får du säga till så jag kan låna dig en stund ;)
  Nu mera tänker jag på dig när jag ser något med bambi på, undra vaför? Jag har varit seg på att svara på kommentarer men har varit och är fortfarande sjuk. kram på dig!

  SvaraRadera