söndag 7 november 2010

Piffiga Fifi


Crappy pic, men skit samma. Igår klädde jag nämligen upp mig, sminkade mig mer än med den vanliga kajalen och mascaran, fixade håret och gick på fest. Det var minsann inte igår, det blir mest lugna hemmakvällar nu för tiden. Men igår firade jag en gammal kompis som fyllde år och konditor som hon är hade hon bakat chokladtårta och flera sorters muffins, det var underbart gott och väldigt passande för en gravidis att det inte bara var alkohol som intogs på festen. Att den här gravidisen sedan blev trött pang boom och åkte hem vid 22, det gör ingenting, hon gick på fest i alla fall.

Nu ska jag göra mig i ordning och åka hem till en kompis för att baka chokladbiskvier. Vi har bestämt att vi ska våga oss på den lite jobbigare och svårare typen av bakverk. Sist blev det wienerbröd, men det var nog ett år sedan, så nu är det dags igen!

14 kommentarer:

 1. Har ju sett alla 7 filmerna nu o man vet vad man har att vänta så inget skrämmer eller förvånar en längre,är inte heller så lättskrämd;)Snacka om att bli avtrubbad..
  Målar fönster idag,det tråkigaste jag vet när man har gjort det på alla fönster i hela huset, men det blir fint när det är klart;)

  SvaraRadera
 2. åh, tjusigt värre!
  och vad underbart med en fest med chokladbakverk, det uppskattas ju verkligen extra mycket när man är gravid. (fast jag tror jag skulle tycka det var lika underbart även som ogravid faktiskt)

  SvaraRadera
 3. hej babe! nu är jag tillbaka på svensk mark efter en awesome resa och ska försöka ta tag i bloggande och svara på alla kommentarer haha. allt väl med dej?

  WHAT! GRATTIS till graviditeten! Gud vad roligt för er :D

  SvaraRadera
 4. Låter supermysigt! Jag själv har inte bakat på en evighet, men nu blev jag så himla sugen!

  SvaraRadera
 5. Ja det är riktigt kul att träffa MB-folk :) även om vi nu är olika långt gångna :) en i v.10 en i v.20 och en i v.30 :P

  SvaraRadera
 6. ÅH, niiice :D Vad har du bakat idag då? Något juligt?

  Nej ellerhur, gayklubb kan vara riktigt kul.. så jag hoppas att jag kan få igång den! :)

  Gud, du anar inte vad jag tycker att du är duktig! Och bra! Och underbar! Det borde finnas fler som du, som inte ger upp för saken.. utan att man ska kämpa! *beundrar..* :)

  Hur mår du och så annars? KRAM

  SvaraRadera
 7. Ja, det känns så för mig också kan jag meddela..

  Jag pluggar till bildlärare, på Konstfack. 2 år kvar lite drygt.

  Jamen du ska inte vara rädd för kejsarsnitt. De är skitduktiga på det de gör. Jag fick ju göra snitt när Wilma kom. Jag hade ganska mycket ont efteråt, men det är långt ifrån alla som får så ont. Många jag känner som gjort snitt har varit uppe och gått samma dag.
  Sen är det ju inte säkert att du får göra snitt heller.
  Om du undrar nåt är det bara att fråga!

  SvaraRadera
 8. Himla piffig och fin! Och nu kan man ju se lilla bulan utanpå kläderna med :D Eller iallafall skymta. ^^

  SvaraRadera
 9. Måste vara en jäkligt häftig känsla att se ultraljudet! Coolt
  Skönt att allt är i sin ordning också

  Visst kanskde det blir så att vi får våra barn samtidigt. Eller jag tror nog att din parvel kommer före. När är det planerat för dig?

  SvaraRadera
 10. Har ju inte haft internet inkopplat förren idag, så det var ett tag sedan jag surfade runt. Men vad glad jag blir för din skull nu när jag surfar in på din blogg och ser -att du är gravid! STOR VARM KRAM till Dig!

  SvaraRadera
 11. Har ju inte haft internet inkopplat förren idag, så det var ett tag sedan jag surfade runt. Men vad glad jag blir för din skull nu när jag surfar in på din blogg och ser -att du är gravid! STOR VARM KRAM till Dig!

  SvaraRadera
 12. Vilken lyx att ha en konditor till kompis. Min kompis Darko försökte igår med att hjälpa mig att komma på hur jag ska belöna mig själv för att jag pluggar. Han sa kaka och jag sa, det måste vara ngt mer speciellt. Så då kontrade jag med tårta. Visst är det bra? Förutom att det inte finns några laktosfriatårtor där ute. Men det var ett bra förslag, faktiskt det bästa. Det sämsta är att jag inte orkar baka för att jag är sjuk. Kanske kan få ngn att göra det åt mig. Ska få leveran av antibiotika idag av en kompis så vem vet han kanske kan fixa nåt.
  Nej men gud vad dum jag är. Nu glömde jag ju igen att du känner honom. Christopher Holmberg the one and only. Jag bjöd in honom till våran fika nästa vecka. Han blev så glad att vi har kontakt med varandra så jag kunde inte låta bli.
  Vad fick du för härliga provsmakningar på kondisfesten? Vad säger folk när du berättar att du är gravid när du är på fest? Inte för att de borde säga ngt speciellt eller att det är märkligt att gå på fest när man är gravid. Men ändå? Folk är ju så frågvisa och tydligen är jag det också.

  SvaraRadera