tisdag 23 november 2010

Pink armyIgår kletade jag i lite ny rosa färg i håret och jag gillar verkligen hur det blev, men allra snyggast blir det nog om ett par tvättar. När jag stod där och höll på med färgen kom jag att tänka på snyggingen Jenny och hur snyggt det blev med hennes rosa ögonbryn, så jag tänkte att jag inte skulle vara sämre. När jag väl hade kladdat brynen fulla med färg insåg jag dock att färgen främst satt på huden, ångrade mig och tvättade bort allt, men lite blev kvar och det blev inte så dumt faktiskt. 

När jag Skypeade med min mormor härom dagen såg hon att jag hade rosa hår och sa att jag väl får passa på att göra sådant nu, innan barnet kommer. Dock måste jag ha rosa hår när babyn är lagom stor för sina My Little Pony-bodies jag har köpt till honom/henne, för det kommer att bli the perfect match!

Nu ser jag fram emot att se Mirijam aka Pink Pony i rosa man, och Katta Kvack, blir det rosa barr för dig? Och Smäm, jag måste tacka dig för inspirationen, det var ju dig jag apade efter från början när jag såg dina rosa slingor! Hell yeah, Pink Army!

18 kommentarer:

 1. Coooolt passar dig!! du ser superläcker ut verkligen!

  Nu måste jag nog hämta espresson innan kaffetarmen ger upp helt ;-D

  tisdagskramisar

  SvaraRadera
 2. Snyggt!! Matchar ju dina rosa kängor :)
  (Hade aldrig trott att de var från H&M) :)

  SvaraRadera
 3. Så fint det blev! Passar dig hur bra som helst!

  SvaraRadera
 4. Najs!
  7 december är det dags för rosa man! KAN KNAPPT VÄNTA!!! Tjoho!

  SvaraRadera
 5. KLär dig superdupersnyggt!!!! :-)
  Du kommer bli en tuff morsa :-D

  SvaraRadera
 6. En pink lady :D

  Fan va cool du är!
  Jag har tuffat till mig med blond lugg till rött hår..men det är dit jag vågar dra mig nu när jag närmar mig 30..hade det 2008 och på begäran från Björn blev det så igen..kände mig dock coolare då än nu.. ;)

  SvaraRadera
 7. Wow, älskar din hårfärg, så himla snyggt!

  SvaraRadera
 8. Verkligen jätteläckert!=)

  SvaraRadera
 9. hehe vad söt du är mitt ditt rosa hår;)
  Ja tror det komerm bli toppen när det är färdigt är ju nästan färdigt nu=)
  Så nu är det kontoret barnrummet 6 gästrummet som skall göras innan det blir bebbe kommer, då vi flyttade om lite för att bebbe skulle få det största rummet;)
  Jisses vad kallt o vilket snöoväder det är idag=(
  Bläääääää

  SvaraRadera
 10. Ahh okej där ser man.. Kan ju va skönt med lite ombyte också med tanke på ditt jobb då.. Även om det kan bli segt i längden att sitta på kontor.. :/

  Hoppas du har en bra kväll!

  SvaraRadera
 11. Vart jätte bra med ljusrosa ögonbryn till det ljus rosa i håret.

  sv, tack!

  Jag äter körv rätt så ofta när jag tänker efter, blir lätt en korv när man går på stan. Men igår vart det 4st och idag 1, så nu är jag korvnöjd ett tag:)

  SvaraRadera
 12. Det blev jättefint! Jag vill också ha rosa slingor men det kommer slita på mitt hår så mycket så får köra med sprayfärg ist ;)

  SvaraRadera
 13. Skitsnyggt!

  Men vänta lite nu... "Skypade med min mormor" Say What? En mormor som kör skype. Fy fan vad jag blir glad av sånt.

  SvaraRadera
 14. sjukt snyggt med rosa hår! åh, jag blir sugen, men skulle nog aldrig våga.. :)

  SvaraRadera