torsdag 25 november 2010

Plötsligt händer det

Plötsligt händer det. En person säger konstaterande att jaha, så det här är sista månaden då efter att ha gratulerat till graviditeten. Jag säger förvånat att det är dags först i april, varpå personen tittar på min mage och undrar är det tvillingar?


Hur jag reagerade? Jag sken som en sol och tackade personen tusen gånger.

9 kommentarer:

 1. Mm har funderat på en iPhone.. Kostar ju tyvärr en del att köpa kontant och tycker inte att jag har dom pengarna att lägga på en telefon just nu när det är så mycket annat som behöver köpas...

  Dessutom spenderar jag en del tid i garage osv o då händer det mer än 1 gång att man tappar telefon i golvet osv.. Min nuvarande telefon som snart är 1 år gammal ser ut att va typ 5-6 år gammal :/

  SvaraRadera
 2. Haha!!! Nu har det börjat komma fram random folk till mig för att säga: "Du borde nog ta en äppeljuice istället för pepsi. Tänk på att barnet inte pallar kolsyra..." och sådana saker...

  SvaraRadera
 3. Så stor har du väl inte blivit?

  SvaraRadera
 4. Haha men så stor är du väl inte? :)

  SvaraRadera
 5. Hehe lustig kommentar, men UL visade inte tvillingar antar jag;)
  Du är ju inte så stor...=)
  Ja alltid kul med lite nya julsaker, särskilt när man har ett helt hus att pynta, fästman hatar att trassla upp all utebelysning som skall upp,hihi;)Jag med för det slutar med att vi står där och svär över det båda två...men det hör julen till..

  SvaraRadera
 6. Vilken typ! Fråga när den andra personen ska ha eller när de ska gå i pension om de är gamla. Fast lyssna inte på mig, jag är ju en bitter liten hemmafru ;)

  Kommer förresten anta din 30-dagars utmaning till veckan. Måste fixa lite med kurs och klänning först ;)

  SvaraRadera
 7. Hahaha!
  JAA! Man blir så glad :D

  Proppen kan tydligen komma ut i omgångar så det kan ha varit den men sen i tisdags så har det varit lugnt på proppfronten så jag tror inte.
  Björn tror det och räknar med att vi har en bebis inom en vecka..men han vaknar också mitt i natten för att fråga om vattnet gått så hans verklighetsuppfattning är lite skev.. ;)

  Jomen, jag tycker att du ser ut som en Svensson Beta liksom..
  Vet inte hur en Svensson ser ut nu för tiden.. ;)

  SvaraRadera
 8. Haha fan var personen full och såg dubbelt eller, tycker inte du är enorma bebis mage än.

  SvaraRadera