måndag 8 november 2010

Spruta

Efter dagar av överväganden och våndor har jag bestämt mig för att ta influensavaccinet eftersom jag för första gången någonsin tillhör en riskgrupp. Jag brukar aldrig få influensan, men det skulle ju vara typiskt om jag fick den nu. Tilläggas bör att jag inte har tagit en endaste spruta sedan i sexan och att jag är livrädd för sprutor. Om en timma är det dags. Jag kommer att sitta där på helspänn och spänna varenda muskel i kroppen så det känns ännu mer. Nej, det är inte smärtan jag är rädd för, utan att det ska kännas hur vaccinet sprutas in i kroppen, det och nålen är det läskiga. Tur att jag inte har lätt för att svimma.


Update!
Eh, var det bara det lilla? Jag kände inte ens när hon stack mig. Nu är det bara att hoppas på att jag slipper biverkningar. 

10 kommentarer:

 1. åh, jag tycker vaccin är så läskigt... håller tummarna för att du slipper biverkningar! :)

  SvaraRadera
 2. Haha, vi är båda nojiga över frisörer och sprutor.
  Jag klarar inte av sprutor. Eller, jo det gör jag men jag är skraj när det är dags

  Det hade varit kul att se vem du är och en bebispromenad (vårt barn kanske redan är 1 år när det kommer) i Slottis hade varit nåt

  SvaraRadera
 3. Måste vara underbart =) Vet ni vad det är för kön? tyckte jag läste "han" nånstans..?

  SvaraRadera
 4. du är modig du (:

  jag hade nog bajsat ner mig

  SvaraRadera
 5. Jag tog vaccinet förra året, men i år har jag glömt av att ens fundera på det...

  Det blev akut snitt. Jag har skrivit en förlossningsberättelse på min privata bebisblogg. Den är ganska hemsk, men skrevs rätt kort efter allt hände. Vill du läsa får du lösenordet. Om du är intresserad alltså. ;)

  SvaraRadera
 6. Va duktig du var som lyckades bekämpa din skräck. Du ska vara stolt. :)

  Svar: Visst är det mysigt med sin älskade nära till hands.

  Haha, varsågod! Vad stickar du för något? Vilken färg har garnet? En bild på bloggen kanske?

  Kram

  SvaraRadera
 7. Isch då! Hur gick det o ta sprutan? :) Så farligt är det inte.. jag var också livrädd för det innan, men nu börjar jag bli van.

  Ja oj, ja åh. Jag ville så gärna baka sånna igår, men det är många moment som sagt! Blev dom goda då? :>

  Ja, helt galet trevligt låter det :* jag längtar, och lukas är min goda vän, och han kan mycket om stjärnor o så. Så det ska bli mys!

  Vad härligt, jag vet inte vad jag skulle kunna klassas som eftersom jag byter jobb hela tiden, jobbar aldrig med samma :) Men jag trivs!

  Ja, sprutorna ja, läste på din blogg. Åh! Hoppas att det gick bra för dig. Jotack det är bara fint, har precis kommit hem från jobbet :*

  Kram

  SvaraRadera
 8. Skall nog också ta den faktiskt, men jag hatar sprutor o tanken på att ngn främmande substans tränger in i mina ådror får mig att svimma!
  Tatueringar inga problem..lika som du snitt, never!!! Så vi får inte tänka så långt framåt ja & du...håll tankarna borta sålänge!

  SvaraRadera
 9. Hoppas det gick bra & att du inte fick några biverkningar.
  Jag tog den sprutan förra året & herregud vilken frossa jag fick, har aldrig kännt något liknande förut!

  SvaraRadera
 10. Hmm..jag tillhör riskgruppen under två kategorier plus hypokondrikern men vågar inte vaccinera mig ändå, har så kort tid kvar och socialiserar inte med andra människor värst mycket nu för tiden..och sen hörde jag om alla biverkningarna och det räcker att vara höggravid som det är! Men detta var för Hongkong-viruset va? Eller är det fortfarande "svinis" som gäller? Hur mår du nu efteråt, ngr biverkningar? :S

  SvaraRadera