måndag 29 november 2010

Stockholm har blivit kalltJulmarknad på Skansen och trots klänning i ullmix, tjockaste koftan, varmaste jackan, dubbla tights och dubbla vantar frös jag så jag fick ont i hela kroppen. Aldrig har jag blivit så glad över att få gå in i en kyrka som när vi huttrande och med värkande fingrar placerade våra kalla rumpor i en liten Skansenkyrka och lyssnade på adventssånger. Riktigt varm blev jag nog inte förrän jag kom hem till Lillasyster och åt varm och kryddig linssoppa. Efter den åt jag glass till efterrätt och blev kall igen.

Idag ska jag in till stan en sväng medan min syster jobbar, tänkte bland annat tillbringa en bra stund i min favoritaffär Urban Outfitters, säg att den fortfarande är lika vacker? När systern har slutat jobbat ska vi till Fotografiska och kolla in Fashion på Fotografiska. Om jag nu kommer in till stan, min syster lät väldigt tvivlande på den punkten, och inte pga snön, utan pga min orienteringsförmåga.

7 kommentarer:

 1. Hehe ja skinkmackor är gott :) Men skippar helst senapen :P Det har jag aldrig gillat!

  Japp nu är jag frisk sånär som på liite snorig/täppt i näsan,men tror inte det är pga att jag var sjuk.. :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt med julmarknad men tråkig att du frös så mycket.

  SvaraRadera
 3. Är tillbaks! Lämnar tassavtryck! Önskar en härlig dag!

  SvaraRadera
 4. Vill också åka och se den utställningen men nu är det så attans kallt ute att jag inte har lust att lämna lägenheten...=/ är dessutom dunderförkyld.

  Ja visst var snowjoggingsen fina? Inte så dyra heller. Jag hoppas det är varma, kunde inte låta bli att köpa ett par.

  Ah vad skönt med administrativa uppgifter nu när du är gravid då.

  I veckan händer det nog inte så mycket. Ska försöka handla lite julklappar.

  SvaraRadera
 5. Vet du, den här läkaren lyssnade verkligen! :)
  Vi var där länge och kom därifrån med en tid för planerat snitt..det blev dagen före min födelsedag(!) lite snopet men inget vi kunde påverka..
  Ja..han kanske låter så men jag tror nog att han kommer att vara lite nervig av sig ändå..det här är ngt han aldrig varit med om tidigare ju! Hans ex hade två "naturliga" och vattnet gick 2 dagar innan det var dags så hon blev igångsatt..då hade han tid att lugna sig.. ;) Kan ju hända att din pojkvän blir lite blek..min bror svimmade..haha..och han är annars väldigt "tuff" av sig. Men då får du peppa honom! :)

  LÅter mysigt med adventsfirande i Skansenkyrkan! Jag är inte religiös av mig och har rentav gått ur Svenska Kyrkan men det finns inget som slår jul och en kyrka.. Kram

  SvaraRadera
 6. Burr. Jag och Alfie tycker att det är sjukt kallt här och det ligger väl runt nollan, hehe.

  SvaraRadera
 7. Kom för sjuttsingens skull inte hit. Det är -20 grader mest hela tiden.

  SvaraRadera