fredag 19 november 2010

Tuppen gol

Jag hade en sådan äcklig dröm i natt at jag har en slags avsmak i munnen ännu. Jag drömde att jag vistades på en bondgård mer eller mindre tillfälligt. En morgon gick jag och de som hade gården ut till ladugården i ottan, precis som vi gjorde alla morgnar. På den här gården fanns det grisar och höns, eller rättare sagt tuppar, det fanns bara höns av manligt kön, och alla djuren skulle förstås utfodras tidigt. Jag tyckte förstås att grisarna var gulliga, men var livrädd för de läskiga tupparna. Just den här natten hade det hänt något bland tupparna i stian (de bodde som i en svinstia). Någon eller några hade gett sig på böndernas favorittupp Eric och hackat honom sönder och samman. Nu låg han ner och flämtade med ett stort öppet sår över halva kroppen och den ena vingen hade nästan fallit av. Tuppen Örjan hade fått stryk han också, men det var av mer lindrig natur. 


Bönderna var helt förtvivlade över stackars Eric, tog in honom i köket och försökte rädda honom. Jag höll på att kräkas för det var så otroligt äckligt. Men Eric klarade sig inte. Då tyckte bönderna att de lika väl kunde ta till vara på köttet från Eric och började gröpa ur honom. Sedan la de köttet (rått) på stora knäckebröd och serverade alla sina barn. Och mig. Köttet såg ut som makrill i tomatsås eftersom det var blandat med blod och jag rusade ut och kräktes och kom sedan in i köket och bad om en ostmacka istället.


Uh, jag mår så illa nu när jag skriver det här att jag nästan känner tuppkräks i munnen och makrill i tomatsås, det är inte att tänka på igen.

3 kommentarer:

 1. Men fy.
  Jag drömde att jag stoppade bajs i munnen en dag. Hemska tanke.

  SvaraRadera
 2. usch crazy.

  på tal om crazy, gekås i ullared var helt jävla crazy igår

  SvaraRadera
 3. ja precis, det borde ju vara järnvärdet som spökar och gör mig yr ! så hoppas att dom hittar någon lösning på problemet :)

  men fy vilken äcklig dröm ! jag drömmer också massa mardrömmar hela tiden, varför gör man det ?

  SvaraRadera