onsdag 1 december 2010

20 This Month

Den här månaden började jag med att julpynta. Men bara lite, för jag har inte så mycket julpynt. Egentligen borde jag ha ett helt förråd fullt av glittrande och skimrande pynt eftersom jag älskar kitsch, men icke. Jag brukar helt enkelt inte vara så förtjust i julen. Dessutom brukar jag antingen jobba hela julen eller fira den hos mina föräldrar, så jag brukar inte se någon anledning att pynta lägenheten. Men i år känns det som ett bra julår och den här månaden känns således som en bra julmånad.

Förutom julandet så händer det ju lite annat den här månaden. Idag betalade vi handpenningen till vår nya lya (den ska förstås få ett eget inlägg), jag ska börja med andra arbetsuppgifter (de får nog också ett eget inlägg), på lördag åker jag till Köpenhamn över dagen (se föregående parenteser), jag och Niklas ska titta på barnvagn, jag ska till barnmorskan, jag ska se Johnossi, Niklas och jag ska se Cornelis på bio och Alice i Underlandet på dvd, jag ska till familjen utanför Jönköping och det ska firas Nyår på ett eller annat sätt. Sist men inte minst så ska jag kanske sticka klart den där halsduken.

4 kommentarer:

 1. Härligt att det känns som ett bra julår i år.
  Så roligt med ny lägenhet! Ser fram emot att få läsa inlägget/se bilder.

  SvaraRadera
 2. Tack, det hoppas jag med, annars får det bli något av de tajta plaggen.:) Och så har jag bestämt mig för att ta av mitt mitt bandage på fredag också.
  Vad härligt det låter! Och så himla roligt med ny lägenhet!

  SvaraRadera
 3. Häpp!
  Jag har världens planer för dig och Nicklas kring hur ni ska fira nyår. Boka upp er för det så vet ni vad ni ska göra. Så är det helt enkelt. Jag berättar mer när vi ses nästa vecka.

  SvaraRadera
 4. Spännande att få läsa om er nya lägenhet =)

  SvaraRadera