fredag 3 december 2010

22 Something That Upsets You

Det finns ju så ofantligt mycket som gör mig upprörd, jag skulle kunna skriva en hel roman om saker som får mig att börja sjuda eller koka, men jag kan väl ge er ett litet urval:

Orättvisor (här inkluderar jag ojämlikhet och ojämställdhet), missunsamhet, krig, såna där äckligt självgoda medelålders män som anser sig vara guds gåva till kvinnan, förlöjliganden, folk som tränger sig före, våld, övergrepp, lögner, stereotypier, folk som utnyttjar sin makt, att jag och de jag älskar måste dö.

7 kommentarer:

 1. Nej jag trodde inte heller att bebisar kunde överleva såhär tidigt :) Men det känns ju skönt att veta att chansen finns OM bebisen skulle komma för tidigt..

  Hehe jo det går la över på något sätt någon gång :) Hoppas du haft en bra dag!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Detta kunde vara skrivet av mig. Speciellt retar jag mig på medelålders män som tror sig ha rätten att kritisera kvinnors utseende, ålder och kläder när de själva är otränade, har stor mage och skit fula kläder typ shorts i 3/4 längt och Crocks på sig på stan.

  SvaraRadera
 3. Ja helt underbart med ny färg & frilla man känner sig verkligen som en ny person! Hoppas det blir bra väder för er....ha en super trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Jag såg en otroligt vacker kvinna idag, det måste ha varit du! Tränade du möjligtvis Zumba på Majorna ikväll? I så fall stod jag säkerligen snett bakom dig. Du är ju så vacker!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag håller med dig, jag ogillar det där också!

  SvaraRadera
 6. Jag bävar för den här punkten. Det kan ta en hel dag att skriva den annars :)

  Kul att följa din lista. Fan detta är en av de roligaste kedjrereaktionerna på bloggar hittills tycker jag.

  SvaraRadera