söndag 5 december 2010

24 Something That Makes You Cry

Jag gråter till Edward Scissorhands, varje gång jag ser den. Nu har jag inte sett den på evigheter, just för att jag vet hur jag kommer att sitta och hulka till den. Förr var Edward den enda filmen jag grät till, men med åren har snyftfilmerna bara blivit fler.

Jag gråter när människor och djur jag älskar blir sjuka. Som när min Gollum blev obotligt sjuk och tynade bort, det blev många tårar under den perioden. Fortfarande, när jag tänker på Gollum, gråter jag lite, fast inombords.

Jag gråter när jag tycker synd om mig själv, när jag känner mig som Askungen som bara får städa upp aska efter andra. Ibland tycker jag vansinigt synd om mig själv.

Jag gråter när tomheten slår till och allting blir till tristess.

Jag gråter när jag blir förbannad eller djupt besviken. Dessa tillstånd övergår alltid till tårar, trots att jag hatar det, för jag vill kunna vara arg och gorma och skrika utan att börja gråta.

När jag är bakfull gråter jag till det mesta. Jag njuter av en skön promenad - tårarna kommer för att jag har det så bra, jag tittar på någon fånig TV-serie - tårarna kommer för att någon i serien är ledsen. När jag är bakfull skulle jag nog kunna gråta till TV-shop, ni vet ett sådant där inslag om någon bantningspryl? Jag skulle säkert kunna gråta till slutet av en sådan reklamfilm när man får se den f.d. tjockisen som inte bara har blivit smal, utan även fått glansigt hår, fin hy, snygga kläder och ett bländande leende. Så illa är det. Tur att jag inte dricker längre.

8 kommentarer:

 1. Åh vad jag känner igen mig i allt. Edward är en fasligt sorglig film och jag har känt mig som Askungen många gånger.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Låter som ni haft en toppendag tillsammans! :)

  Nja det är la ganska oförändrat mellan oss tyvärr.. :/ Men det löser sig säkert!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Du är inte ensam om att gilla På spåret, det är ju skitbra! Och Doobidoo...?

  Det är bra att gråta, man rensar systemet och efteråt känns det lite bättre. =)

  SvaraRadera
 4. Ja, det verkar verkligen vara tur att du inte dricker längre :)
  När man är gravid tycker jag annars man gråter lättare än vad man vanligtvis gör. Då räckte det med smöriga reklamfilmer även för mig :)

  SvaraRadera
 5. Känner igen mig! Och just idag får nästan det mig att gråta =)

  Good, då hoppas jag den finns kvar och så hör jag av mig om en adress.

  Kram!

  SvaraRadera
 6. E lika brölig som du, gråter till allt

  Kallar det känslomänniskor!

  SvaraRadera
 7. Ja visst är han fin den lilla, sambon har döpt om honom till Special Patrol - vet inte riktigt vad jag tycker om det, lite svårt att ropa.

  SvaraRadera
 8. Åh tackar! älskar bilderna på dottra min hon ser ut som en liten ängel :D

  Åh vad jag känner igen mig, speciellt när man är förbannad och bara vill skrika jag har också lätt att börja gråta då, grymt frustrerande!

  Hoppas allt är toppen med dig och magen! Kramar

  SvaraRadera