torsdag 2 december 2010

Äckliga saker jag har varit med om del IIII

En ohyggligt varm sommardag för ett par år sedan var jag bakfull och drog med mig min kompis till ett litet hak för att försöka bota min obarmhärtiga baksmälla med en flottig pizza. Det var vi och the locals på haket. Trots mitt eländiga och sunkiga tillstånd kände jag mig genast mycket fräschare när vi kom in på pizzerian, för det ofräscha där inne kom då inte från mig. Det stank urin från toan, det stank öl och urin från gubbarna (det där sista kan jag dock ha inbillat mig). Inte blev det bättre av att jag och min kompis förmodligen var höjdpunkten på gubbarnas dag, kanske rentav på deras vecka. Mellan sina slemhostningar flirtade gubbarna ohämmat med oss. Allt medan jag tryckte i mig min pizza så fort jag kunde. Värmen, baksmällan, gubbarna och den feta pizzan gjorde att jag kände ett enormt äckel och jag ville bara därifrån. Just när jag trodde att äcklet hade nåt sin peak kommer en av gubbarna ut från toan och säger med mycket nöjd min: Hur man än skakar och drar, kalsongerna alltid det sista tar.


Om jag lyckades med bedriften att inte kräkas? Ja, faktiskt.

9 kommentarer:

 1. Hujedamig vilken story, blev lite illamående själv faktiskt (å har precis klämt i mig min morgonägg, tur att man inte är lättare kräsmagad ändå)!!

  Vaaaa hur kan han reta dig för att du gillar "på spåret" tur att han tar sitt förnuft till fånga o blir lite allmänbildad på fredag *fnissar*

  Varm torsdagskram trots kylan!!

  SvaraRadera
 2. haha men usch vilken hemsk historia ! det är bra gjort att du lyckades att inte kräkas faktiskt :p

  SvaraRadera
 3. Jag kände hur mitt ansikte helt ovetande hade formats till en grimas när jag läst klart inlägget.. Usch! Sånadär hak kommer alltid finnas och såna människor kommer också alltid att finnas.. Man måste bara lära sig vad som kännetecknar ett sådant hak redan på utsidan så att man slipper göra misstaget att gå in där.. ;-)

  Hur är det med dig och den lille i magen?

  Kram

  SvaraRadera
 4. Hahahah, gud så äckligt! Men samtidigt kan man inte sluta fnissa :)

  SvaraRadera
 5. Men usch, vilken sak att säga. Haha!

  SvaraRadera
 6. Haha vad vidrigt, mår illa bara av att läsa det!

  SvaraRadera
 7. Här kan jag inte låta bli att meddela det jag nyss lärt mig om muslimska män (tack sköldpaddan) de torkar alltid snoppen för det har profeten Muhammed rekommenderat, det tycker jag är bra.

  Usch för äckelgubbar och ännu mer usch för de många äckelgubbar som envisas med att stå och pinka fast de inte träffar rätt.

  SvaraRadera
 8. F-n vad vidrigt!

  Vilka söta My Little Pony bodys du köpt :)
  Har faktiskt köpt lite leksaker till mitt kommande barn också.

  SvaraRadera