onsdag 26 januari 2011

Tvångsnorrmannen

Jag har lärt mig ett nytt roligt ord: tvångsnorrman. Det låter lite som om Norge tvingar folk att komma dit och att dessa tvångsnorrmän får gå med en stämpel i pannan så att alla ska förstå att de inte är några riktiga norrmän.

Ordet var åtminstone roligt tills jag insåg att det kanske är just en tvångsnorrman min sambo, blivande make och blivande pappa till mitt barn håller på att bli.

Ikväll kommer han i alla fall hem, Niklas, än så länge svensk.

7 kommentarer:

 1. Ja, tänk om han kommer imorgon!!? Hjälp!! På lördag? Nja, ska ju vi gå ut och äta etiopiskt.. Nästa fredag? Jamen, det låter väl ganska lagom :) Fast det är den fjärde februari, det är min systerdotters födelsedag... Hmmm, det här tål verkligen att tänkas på :D

  Äh 72 dagar, vad är det liksom?
  Jag tyckte det var stort när det blev tvåsiffrigt!

  SvaraRadera
 2. Hahaha! Underbart ord! Älskar nya ord =)

  Själv älskar jag egenmyntade "Negodil" (om alla negativa i ens närhet), känner mig just som en "tvångsnegodil" emellanåt i denna graviditet ;)

  SvaraRadera
 3. Ja, alltså gud...det var enormt pilligt...sjukt pilligt. Men kul. :)

  Ja, det är så spännande att följa någon som är gravid, som är där man själv var för läääänge sen. Jätteroligt! Gravida är så fina!

  Va glad jag blir att du gillar den, trots att jag aldrig har tid att uppdatera den. ;)

  SvaraRadera
 4. Hehe ja det lät rätt roligt det ordet faktiskt. :)

  Sv: Tack tack. :)

  SvaraRadera
 5. vad jobbar han med? Jag skulle inte stå ut med att min sambo pendlade till Norge för att sen få en stämpel i pannan, haha. Tvångsnorrman, tänk vilka nya ord som skapas!

  Har naveln "ploppat" än förresten? Du spelade väl in det i så fall? ;)

  SvaraRadera
 6. Det har inte kommit några mer blodiga flytningar så det känns jätteskönt =D Har bara haft lite sammandragningar idag =) Börjar få känslan av att den lilla krabaten inte håller sig inne till 1a april,men det återstår att se =D

  Har vart o köpt mig en bok idag så nu har jag ännu mer anledning att ta de lugnt =)

  Kram

  SvaraRadera
 7. Hahaha, det var ett helt fantastiskt ord ju! :D Undrar när det kommer in i SAOL..

  SvaraRadera