måndag 28 februari 2011

768 gånger

Ni vet det här med kisseriet? Att jag (och de flesta andra preggobrudar) måste kissa hela tiden? Idag har det varit värre än någonsin, jag har säkert kissat 768 gånger och då har jag ändå försökt att hålla mig tills blåsan håller på att sprängas. När jag packar upp kartonger och böjer mig lite nedåt, då trycks nämligen Kiddos hårda lilla huvud mot blåsan. Ibland känns det faktiskt som om han/hon tar i och försöker stånga blåsan. Likaså när jag går i uppförsbackar, och sådana måste jag gå i för att komma till mitt nya hem. Jobbigt nu, men de där backarna kan komma att bli min smalbiljett senare, så jag försöker att hålla mig väl med dem.

12 kommentarer:

 1. tack för omtanken och visst kramar jag extra på dem jag tycker om. Jobbiga med det är att jag gråter så fort någon kommer för nära..

  SvaraRadera
 2. Ja, det där minns jag allt för väl; nätterna var absolut värst för mig; det var ett himla spring ;-)

  SvaraRadera
 3. Hehe oooh ja känner igen mig så väl, 3 ggr på nätterna nu dessutom...:/

  Ja det var gott! Blir ganska mkt fisk här hemma, mestadels laxfilé men torsk kan man göra mkt med tror jag!

  SvaraRadera
 4. Snart snart slipper du allt kissande. Då kissar och matas Glenda istället.. :)

  Helgen var verkligen bra. En riktigt mysig helg med mycket kvalitetstid med Tina. Hon är en av mina få nära vänner.

  Hoppas att flytten har gått bra. Njut av dina lediga dagar nu!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Det där med att behöva kissa hela tiden skrämmer mig lite, jag måste det även i vanliga fall så vill inte ens tänka på hur det skulle bli om jag blir gravid någon gång...

  Sv. Ja vi spenderade mycket tid med att hitta lampor till vår lägenhet när vi flyttade, men det var roligt.=)

  SvaraRadera
 6. Su känner dig inte konstant kissnödig då? eller som att du inte är nödig, men du ändå är full? Så kände jag det men kunde inte sätta fingret på vad det var tills vattnet gick och den känslan försvann. så skönt, orgasmlikt nästan!

  kram

  SvaraRadera
 7. åh, det där eviga kisseriet... lyckligtvis går det över! :D särskilt om du ammar, då går all vätska åt till det istället, haha! (det är min egen lilla teori, jag vet inte alls om det är så, men jag behöver nästan aldrig gå på toa nuförtiden, så nånting kanske det ligger i det?)

  svar: jobbet var ett timvikariat inom barnomsorgen. känns inte helt rätt och jag ångrade mig i samma stund som jag tackade ja till intervjun. så vi får väl se hur det går. :)

  SvaraRadera
 8. det allra bästa är ju när Caesar måttar in sparkar mot blåsan...

  SvaraRadera
 9. Tummen ner för kisseriet! Men snart är det över =D

  Idag har jag exakt 1 månad kvar till BF =) Börjar bli läskigt nära,men ändå känner jag mig lugn =)

  Hoppas ni har det bra i nya hemmet =)

  Kram

  SvaraRadera
 10. Vi håller tummarna för marsbebisar bägge två då! :D Känner samma som du, igår var jag ju dessutom på förlossningen och kikade in, ååh som jag ville att allt skulle dra igång! :)

  Ja kisseriet blir nog snarare mer än mindre skulle jag tippa på, hur kan man kissa så mkt?!? haha

  SvaraRadera
 11. Jag tror minsann jag känner igen det där =)

  Så ni ville inte ta reda på könet?

  SvaraRadera
 12. En morgon vaknade jag till och kände att jag var liiiite kissnödig så jag tänkte att jag skulle ligga och dra mig för jag kände inte för att kliva upp. Det brukar funka och ibland somnar jag om.
  Men då var det någon som inte tyckte likadant så "kick, kick, box" på blåsan och jag var tvungen att kliva upp ändå, hehe!
  Och mer av det lär det nog bli framöver.

  Sv:Ja, alla "du kommer aldrig" blir man bra less på!

  SvaraRadera