måndag 21 februari 2011

Beyond medelålder

Plötsligt har Halv åtta hos mig blivit hur kul som helst. Eller inte kul, utan mer mysigt. Att jag tycker att ett TV-program är mysigt skrämmer mig lite, det känns väldigt övre medelålder att tycka det. 

13 kommentarer:

 1. Då behöver man inte vara orolig över hur den mår därinne tycker jag iaf :) Man hinner inte bli det förrän den rör på sig... Nee min sover också på nätterna vilket känns lovande inför framtiden :)

  Ja det verkar som att det skulle kunna vara det, myyysigt!

  SvaraRadera
 2. Hmm jag kollar på På spåret, vad säger det om mig isf...

  Gillar din blogg!

  SvaraRadera
 3. Det är mitt måste program nu för tiden, såg det under hela graviditeten..blev väldigt ledsen när det var uppehåll!

  SvaraRadera
 4. det är ok med lite svenssonmys ibland :)

  SvaraRadera
 5. Hohoho, välkommen in i medelåldern! *flinar*

  SvaraRadera
 6. det har blivit en favorit här också :)

  SvaraRadera
 7. hahaha jag lovar jag säger till när jag tror du kommit hit till den "gyllene" medelåldern, ett programs mysighet gör dig inte färdig än på långa vägar ;-D men kommer du med fler såna mysighetsprogram á la middleage ja då skickar jag en varningens ord *fniss*

  kram från tant Mia

  SvaraRadera
 8. Hahaha! I agree! men jag är också slav under detta "mysiga" program; kan helt enkelt inte leva utan Helge Skoogs träffsäkra och sarkastiska kommentarer =)

  SvaraRadera
 9. Då har jag varit i medelåldern länge tror jag :)

  SvaraRadera
 10. Det är klockrent! Det är okej att tycka att det är mysigt och att man uppskattar saker med tiden.. det är väl bara spännande ;)

  SvaraRadera
 11. eller hur! usch fan va hemskt om man bli sån. rock kommer jag alltid att va men det är ju skillnad på det och en patetisk rockkärring...

  haha jag har följt halv 8 hos mig i flera säsonger :D skitnajs ju ;)

  SvaraRadera
 12. Jag måste alltså börja sova på nätterna och vara vaken på dagarna för att bli mer tant än du? Jag erkänner mig besegrad.

  SvaraRadera